Ce le-a impresionat pe 2 turiste din Grecia, după o vacanță în România: „Sincere să fim, ne așteptam la...”

Două turiste din Grecia, Maria și Olivia, au petrecut o vacanță de vis în țara noastră. Cele două au vizitat mai multe locații de vis din București și Brașov, fiind dornice să împărtășească experiența lor din țara noastră cu fanii de pe YouTube.

Cele două au fost în București și Brașov / foto: YouTube
Cele două au fost în București și Brașov / foto: YouTube

Cele două turiste, originare din Atena, au postat filmările făcute în țara noastră pe contul lor de YouTube, unde deja au strâns peste 10.000 de vizualizări și comentarii. Potrivit celor de la adevarul.ro, cele două au vorbit pe larg despre experiențele lor din România, cât și despre ce le-a impresionat cel mai mult la țara noastră.

„Grație excursiei pe care am făcut-o la București, am plonjat cumva în istoria României, această țară uimitoare și am gustat mai multe preparate culinare excelente. Ne-au plăcut mult clădirile din zona centrală a Bucureștiului, au un farmec inefabil”, spune Maria, conform sursei. Biserica Stavropoleos le-a impresionat, în mod special pe cele două. Iar mâncarea din București a fost fix pe gustul turistelor din Grecia!

„Mâncarea e excelentă și sățioasă, iar în ceea ce privește băuturile am încercat și țuică și afinată, însă ne-a plăcut mai mult afinata. Sinceră să fiu, mă așteptam să fie mai tare țuica”, mărturisește Olivia.

Cele două turiste au fost în București și Brașov

Desigur, o vizită în Capitală nu este completă până când nu ajungi și la Palatul Parlamentului, iar cele două turiste au fost impresionate de acest obiectiv. „E pur și simplu uimitor cât de mare poate fi această clădire. Am citit undeva că recent Palatul Parlamentului a fost evaluat la patru miliarde de dolari. E nebunesc prețul. Și cine ar avea bani să plătească toate utilitățile la o asemenea clădire-gigant, una dintre cele mai mari din lume?”, se întreabă Maria, conform sursei.

De la București, cele două au pornit spre Brașov, unde au fost profund impresionate de Biseria Neagră și Piața Sfatului. Ele au spus despre Brașov că „e un oraș absolut încântător. Brașovul e plin de istorie, frumusețe și mâncare delicioasă. În același timp, e un oraș cu o istorie complicată și deopotrivă foarte interesantă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net