S-a deschis o nouă fabrică în România. Arată fabulos și oferă numeroase locuri de muncă

Vești bune pentru românii care se află în căutarea unui loc de muncă! Într-o comună din țara noastră s-a deschis o nouă fabrică de panificație, care acum deține deja două centre de producție și este în căutare de noi angajați!

Fabrica se află în Tulcea / foto: Facebook
Fabrica se află în Tulcea / foto: Facebook

Românii care sunt în căutarea unui loc de muncă au parte de o veste bună, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN. Se pare că unul dintre cei mai mari producători de panificație din țara noastră a deschis o a doua fabrică. Aceasta se află în sudul țării.

Fabrica a fost deschisă de către Lidas, o companie deținută de către românca Elena Anastase. La noul centru de producție se vor pregăti produse de patiserie congelate, cât și pâine. Se pare că investiția a ajuns la o sumă uriașă, de aproximativ 80 de milioane de euro.

O nouă fabrică de panificație s-a deschis în România

Mai precis, noua fabrică și-a deschis porțile în satul Cataloi, comuna Frecăței, din județul Tulcea. Compania a anunțat că face angajaări, iar românii care se află în căutarea unui loc de muncă au acum la dispoziție o mulțime de opțiuni de angajare la noua fabrică din Tulcea.

Atunci când vine vorba despre personal calificat, printre posturile vacante se numără cel de agenți de securitate, cât și operator producție. În plus, compania mai caută personal calificat și pentru igienizarea liniei de producție, cât și pentru ambalare.

La capitolul personal necalificat, sunt căutați electricieni, mecanici, electromecanici, sudori, zugravi, asistent manager, manager vânzări, cât și multe altele.

Sâmbătă, pe 10 februarie, Premierul Marcel Ciolacu a făcut o vizită la noua fabrică, vorbind în termeni pozitivi despre personalul de aici.

„Mi-a făcut o mare plăcere să vizitez astăzi această afacere 100% românească! Cu atât mai mult, atunci când am aflat că această echipă tânără și hotărâtă a reușit să-i determine pe mulți români plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă, alături de familiile lor”, a spus Marcel Ciolacu, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net