2 ingrediente banale te scapă rapid de părul alb. Uită de vopsea pentru totdeauna

Pentru cei mai mulți dintre noi, părul alb nu este deloc ceva la care ne gândim în termeni pozitivi. Din păcate pentru noi, acesta este imposibil de evitat, iar odată cu trecrea anilor devine inevitabil faptul că ne vom confrunta cu acest fenomen. Ei bine, dacă vrem să scăpăm de părul alb într-un mod ieftin și natural, există două ingrediente banale la care putem apela.

Ghibmirul poate fi foarte util împotriva părului alb
Ghibmirul poate fi foarte util împotriva părului alb

În cele mai multe cazuri, apariția părului alb se datorează vârstei, iar indiferent de cât de mult sport facem, sau cât de atenți suntem la dieta noastră, tot nu vom reuși să ne opunem trecerii timpului, care ne va albi părul. Desigur, potrivit celor de la terra.com, există și alți factori care pot grăbi acest proces, cum ar fi stresul, oboseala, sau, pur și simplu, o predispoziție genetică.

Ei bine, cum majoritatea dintre noi nu ne dorim deloc să vedem fire de păr albe atunci când privim dimineața în oglindă, deja există nenumărate metode naturale care ne pot ajuta să ne păstrăm culoarea naturală a părului nostru! Iar una dintre aceste metode este deosebit de accesibilă fiecăruia dintre noi, deoarece are nevoie doar de două ingrediente banale: ghimbir și ulei de măsline.

Cim putem pregăti o vospea naturală pentru păr

Mai precis, dacă vrem să apelăm la această metodă ingenioasă, tot ce trebuie să avem la dispoziție este apă, o rădăcină de ghimbir, cât și o linguriță de ulei de măsline. Pentru a pregăti această vopsea naturală, trebuie să dăm ghimbirul pe răzătoare, apoi să îl punem într-o oală cu apă pe care o vom lăsa pe aragaz până începe să fiarbă.

Apoi, ghimbirul trebuie înlăturat, iar apa lăsată să se răcească. Pasul final este să adăugăm lingurița de ulei de măsline în acest amestec, pentru a pune în valoare prorpietățile ghimbirului.

Pe lângă prorietățile sale culinare, ghimbirul conține și o mulțime de nutrienți extrem de utili pentru scalpul nostru, motiv pentru care este folosit în această metodă de a combate albirea părului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net