Singurele legume pe care regele Charles nu le consumă niciodată. Monarhul nu vrea să se atingă de ele

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Mai mult ca sigur că nu este o surpriză pentru niciunul dintre noi să auzim faptul că Regele Charles al III-lea are o dietă specială. Iar atunci când vine vorba despre alimentele care ajung în fața suveranului englez, se pare că există și unele lucruri de care acesta se ferește mereu, spre surprinderea celor din jurul său. Mai precis, se pare că există două legume banale pe care Charles nu le servește niciodată.

Regele Charles nu consumă ceapă și usturoi / foto: Getty Images
Regele Charles nu consumă ceapă și usturoi / foto: Getty Images

Regele Charles acordă o atenție deosebită dietei sale, lucru care, mai mult ca sigur, nu surprinde pe niciunul dintre noi. Suveranul englez are unele preferințe culinare pe care bucătarii acestuia deja le-au învățat, așa că știu mereu ce preparate să îi ducă suveranului la masă, cât și ce anume să evite.

În general, Regele Charles este o fire modestă atunci când vine vorba despre mâncărurile sale favorite, însă acesta are câteva „particularități” care îi surprind pe cei din jurul său. De exemplu, se pare că suveranul englez evită cu orice preț două legume extrem de banale, care sunt adăugate în preparatele din mai toată lumea!

Charles nu mănâncă ceapă și usturoi

Mai precis, se pare că Regele Charles evită cu orice preț să mănânce ceapă și usturoi! Acest lucru a fost dezvăluit de către Carolyn Robb, care a lucrat vreme de 11 ani ca bucătar regal. Iar aceste două ingrediente delicioase nu erau evitate doar de Charles, ci și de familia regală în general!

Ei bine, dacă acest lucru ni se pare bizar, poate că vom înțelege mai bine motivul pentru care Charles nu consumă ceapă și usturoi dacă privim lucrurile dintr-un unghi mai practic. Se pare că aceste două ingrediente sunt evitate de către bucătarii regali nu din cauză că nu ar fi pe placul Regelui, ci din cauză că acesta interacționează zilnic cu foarte multe persoane și este atent să aibă mereu o respirație plăcută. Din acest motiv, indiferent de ce fel de mâncare îi este pregătit lui Charles, bucătarii nu adaugă niciodată ceapă și usturoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net