Simona Halep, nervoasă la revenirea în țară. „Chiar e nevoie de toată chestia asta?”

Ieri s-au încheiat audierile în fața Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv, din Elveția. Astăzi, Simona Halep a revenit în țară, unde a fost deranjată de insistența reporterilor care au așteptat-o pe aeroportul din Otopeni.

Simona Halep a revenit în România / foto: Ionuț Iordache/ gsp.ro
Simona Halep a revenit în România / foto: Ionuț Iordache/ gsp.ro

În cursul zilei de astăzi, 10 februarie, Simona Halep a revenit în România, după ce ieri a fost ultima zi de audieri în fața celor de la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv. Fostul număr 1 mondial din tenis este, pe moment, suspendată pentru 4 ani de zile, în urma unui scandal de dopaj.

Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, Halep a fost deranjată de insistența reporterilor, spunând: „nu am ce să comentez până vine decizia”. Se pare că sportiva a gesticulat nervoasă în drumul spre mașină, spunând: „chiar e nevoie de toată chestia asta?”

Simona Halep a revenit în țară

Totul s-a petrecut în mai puțin de 2 minute, iar atitudinea nervoasă a sportivei este total diferită față de declarațiile pe care le-a dat în cursul zilei de ieri.

„Nu pot să vă spun absolut nimic despre ce a fost la audiere, dar pot spune că audierea asta mi-a dat șansa să îmi prezint apărarea. Vreau să vă spun că încrederea mea este intactă referitoare la adevăr. Sunt foarte încrezătoare că adevărul va ieși la iveală și se va demonstra că nu am avut intenția de a mă dopa vreodată și nici nu m-am dopat vreodată.

Îmi doresc și aștept cu nerăbradare să mă întorc pe teren. Acolo vreau să fiu și cu siguranță voi încerca să fac tot ce pot. Vom vorbi când voi avea posibilitatea, când voi putea să declar mai multe. O să ne revedem în scurt timp. Nu știe nimeni când va veni verdictul”, transmitea Simona Halep ieri, la finalul audierilor.

Se pare că verdictul celor de la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv poate veni în maxim 3 luni. Cazul dintre Simona Halep și ITIA a fost judecat de către Annabelle Bennett (Australia, președinte), Jeffrey G. Benz (Statele Unite ale Americii), cât și Ulrich Haas (Germania).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net