Vremea în București o ia razna. Ce au anunțat meteorologii

Dacă ne uităm în calendar, vom vedea că ne aflăm în data de 10 februarie, iar, teoretic, încă suntem în plină iarnă. Pe de altă parte, imediat ce vom ieși din casă vom simți că temperaturile sunt mult peste cele normale pentru această perioadă, iar în ciuda faptului că suntem încă în februarie, putem avea impresia că deja am ajuns la mijlocul primăverii.

Vreme caldă în Capitală în acest weekend / foto: Pixabay
Vreme caldă în Capitală în acest weekend / foto: Pixabay

Iarnă în calendar, primăvară în termometre! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne-au anunțat ce se întâmplă cu vremea în Capitală, de-a lungul acestui weekend. Iar pentru românii care au chef de o plimbare în parc și de vreme caldă, veștile venite de la experți sunt extrem de bune!

Se pare că temperaturile în București vor fi extrem de plăcute, atât ziua, când deja vorbim despre vreme de primăvară, dar și în cursul nopții. Mai precis, termometrele din Capitală vor înregistra în acest weekend temperaturi maxime cuprinse între 20 – 21 de grade Celsius, potrivit unei prognoze speciale pentru Capitală, oferită de către Administrația Națională de Meteorologie.

Cum va fi vremea în București în acest weekend

Iar vestea cea mai bună este că nici noaptea nu vom avea parte de temperaturi mult prea reci. Mai precis, începând cu ora 18:00, pe 10 februarie, până la ora 08:00 dimineața, pe 11 februarie, vom avea minime cuprinse între valorile de 6 – 9 grade Celsius. Meteorologii ne mai spun că este posibil ca cerul să fie temporar noros, iar în privința vântului, acesta ar trebui să sufle slab până la moderat.

În privința zilei de duminică, veștile continuă să fie bune pentru cei care preferă vremea caldă! Vom continua să ne bucurăm de maxime în jurul valorilor de 20 – 21 de grade Celsius, însă cerul va fi unul variabil. Vântul va sufla moderat de-a lungul zilei de mâine, fiind posibil să aibă intensificări temporare. Nu este exclus să avem parte de vânt ce bate cu viteze de 35 – 45 km/h.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net