Lidia Buble a bifat o vacanță de lux. Fanii au rămas uimiți când au văzut cât a plătit pentru o noapte de cazare

Lidia Buble a bifat o nouă vacanță pe lux și opulență. Cântăreața a scos sume colosale din buzunar pentru a se bucura de răsfăț. De pe conturile ei de socializare nu au lipsit postările, astfel că fanii au rămas uimiți atunci când au văzut cât a cheltuit pentru vacanța de peste hotare.

Lidia Buble, vacanță de lux
Lidia Buble, vacanță de lux

Lidia Buble a plătit 3.000 de euro pentru o noapte de cazare

S-a dat startul sezonului de vacanță, astfel că vedetele noastre aleg cele mai fascinante destinații din lume. Lidia Buble se numără pe lista celor care au bifat o locație de lux. Hotelul la care s-a cazat vedeta nu este deloc ieftin, căci pentru o singură noapte trebuie să plătești 3.000 de euro.

Această sumă nu și-o poate permite oricine, ba mai mult, pentru unii ar însemna să își achite două vacanțe la acest preț. Cântăreața a plecat în Grecia și a publicat imagini chiar și pe rețelele de socializare din vacanța de vis.

Nu mai este un secret faptul că are o carieră de succes din care obține câștiguri uriașe, astfel că nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile ei.

Artista s-a cazat în Manganari, la un hotel de poveste. Prețul unei nepoți de cazare este pe măsura condițiilor, întrucât costă aproximativ 3.000 de euro, cu mic dejun inclus. În cadrul hotelului, Lidia Buble se poate bucura de o mulțime de piscine, dar și de peisaje fabuloase.

Lidia Buble a plătit 3.000 de euro pe o noapte de cazare în Grecia / Sursă foto: Instagram
Lidia Buble a plătit 3.000 de euro pe o noapte de cazare în Grecia / Sursă foto: Instagram

Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble este într-o relație cu Horațiu Nicolau, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața lor personală, astfel că puțini au șansa să îi vadă împreună. Chiar și așa, cântăreața a mărturisit că partenerul ei îi oferă tot ce are nevoie.

”O să pot să răspund cam același lucru. Iubirea necondiționată, respectul, încrederea pe care mi-o oferă. Astea sunt cele trei lucruri la care eu țin foarte mult și cred că fără aceste trei nu prea se poate clădi o relație frumoasă. Așa că eu am fost binecuvântată și le am pe toate", a mărturisit Lidia Buble pentru Viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net