Lidia Buble a mâncat pizza de 150 de euro în stațiunea miliardarilor. „Au fost și câțiva români care s-au răsfățat. Au venit pe lux și opulență”

Ultima actualizare:

Călătorește mult și are deja destinații preferate, iar de curând s-a întors de pe tărâmul miliardarilor de la Courchevel.

Lidia Buble (30 de ani) adoră vacanțele exclusiviste, așa că invitată fiind la podcastul "Cafea cu visuri", Oana Andoni a întrebat-o pe artistă despre destinațiile de vis pe care le-a vizitat până acum, dar și unde și-ar mai dori să meargă.

Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka iar dacă iarna este fan pârtia de schi din Courchevel, vara adoră să își petreacă vacanțele pe Coasta de Azur.

Fascinată de Courchevel acolo unde miliardarii planetei vin cu avioanele private și există multe restaurante cu stele  Michelin, Lidia Buble a povestit la "Cafea cu visuri" ce i s-a întâmplat acolo și cât a costat probabil cea mai scumpă pizza din viața ei.

Vin... Au fost și câțiva români care s-au răsfățat, au venit pe lux și opulență. Anul acesta au fost parcă mai mulți români ca niciodată în Corchevel, mulți...Cumva zici că erai pe pârtie la Brașov...Știu că la un moment dat îmi comandasem o pizza, nu m-am uitat de preț și, la final, când a venit nota de plată...150 euro, ceea ce mi s-a părut extraordinar de mult", a povestit Lidia Buble în cadrul podcastului Oanei Andoni.

Ascultă muzică bună și se plimbă cu iahtul în Saint-Tropez

Atmosfera din Saint-Tropez este pe placul Lidiei Buble, acolo unde se distrează cu surorile ei și obișnuiește să se plimbe cu iahtul.

Cu elicopterul nu am mers până acum, cu iahtul în schimb, da, dar nu am pretenții, nu-s genul de om care, dacă nu mă duc cu iahtul sau elicopterul, nu mă simt la fel de bine, dar este o experiență într-adevăr!”, a mai povestit cântăreața despre experiențele sale din vacanțele luxoase.

De aproximativ 3 ani, Lidia Buble formează un cuplu cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Chiar dacă diferența de vârstă este vizibilă între cei doi, acesta având în jur de 62 de ani, cântăreața nu este deloc deranjată pentru că spune că are lângă ea un bărbat care o susține. De altfel, artista este și foarte răsfățată și i se fac toate plăcerile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net