Care este cel mai de preț sfat pe care Feli i-l va da fiicei sale: „Nu sunt buricul pământului”

Ultima actualizare:

Feli (37 de ani) a fost extrem de sinceră în podcastul Oanei Andoni, „Cafea cu visuri". Artista a povestit cât de bine se simte pe scenă și cum își trăiește visul, a mărturisit care este cea mai puternică lecție de viață pe care a primit-o până acum, dar a vorbit și despre cât de greu este să iubești necondiționat în ziua de azi și ce îi dorește fiicei sale, pe viitor, atunci când va mai crește. 

Care e cea mai puternică lecție de viață pe care a primit-o?",  a fost întrebată Feli de către Oana Andoni? "Că nu sunt buricul pământului și greu de acceptat... Și că lumea nu se învârte în jurul meu, și că ar fi frumos din partea mea să mă uit și în alte grădini pentru că dacă eu sufăr, nu înseamnă că nu sunt oameni care poate suferă mai mult decât mine. Să învăț să fiu recunoscătoare, să spun „Mulțumesc", să spun „Îmi pare rău", să spun „Ai dreptate", să spun „Te iubesc", fără nicio rușine (...)", a spus îndrăgita artistă, care își crește și educă fetița de 4 ani, pe Nora Luna, așa cum știe mai bine.

Feli, sfat prețios pentru fiica sa

Atunci când a venit vorba despre copilul ei și despre sfaturile pe care ar vrea să i le dea micuței sale, Feli a devenit sensibilă și s-a gândit că își dorește pentru Nora Luna exact ce și-ar fi dorit pentru ea.

Sfatul cel mai important pe care i-l voi da, și pe care aș fi vrut să îl aud și eu și să-l primesc și eu, e să se iubească, să se iubească aproape necondiționat, că e greu să te iubești necondiționat în ziua de azi. Îi doresc să se iubească atât de mult și de curat, și de sincer, egoist, la cel mai sănătos mod pentru ea, și nu egoist ca să rănească alți oameni...", e de părere Feli.

Artista crede în vieți multiple și s-a gândit să rămână în Bali

Feli a fost extrem de încântată și de fericită pentru că a avut ocazia să meargă într-o super vacanță în Bali, care pur și simplu a fascinat-o, și s-a gândit serios că ar vrea să rămână acolo!

După prima săptămână, m-am gândit foarte serios dacă să mă mai întorc în țară sau să rămân acolo. M-am regăsit aproape total în energia lor. Știu că, în general, turiștii spun asta, că am auzit de la ei. Da, aproape toți vor să rămână aici. Dar, simțeam așa, aveam un sentiment de apartenență mișto. N-am mai vrut să mă întorc înapoi!", i-a povestit artista Oanei Andoni, în podcastul „Cafea cu visuri". De asemenea, Feli i-a mărturisit Oanei Andoi că ea crede foarte mult în vieți anterioare, iar experiența din Bali i-a întărit și mai mult acest lucru, exact prin stările și trăirile pe care le-a simțit aflându-se acolo.

„Eu cred în vieți anterioare și în vieți viitoare și cred că sufletul se tot plimbă. Corpul se duce și...iar se plimbă sufletul și tot așa. Viața merge mai departe, viața sufletului! Așa simt eu că se întâmplă, și cred că într-o altă viață am fost acolo. M-am simțit foarte ca acasă, foarte ca acasă! Aș putea să vorbesc întregul tău episod despre Bali, dacă vrei!", a uimit Feli cu declarațiile ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristian Şofron,  în rolul lui Mihu, alături de  câinele Lăbuş jpeg
scena teatru jpg
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net