Feli s-a certat cu fiica ei! De la ce a pornit totul: „Nu există în realitate relații părinte-copil impecabile…”

Feli Donose (37 de ani) a avut o săptămână destul de încărcată emoțional! Artista își crește fiica, pe Nora Luna (5 ani), cu multă dragoste și atenție, însă a recunoscut în mediul public că în ultima vreme s-au certat amândouă.

Cântăreața a mărturisit că fiica ei are o personalitate puternică și că amândouă au trecut printr-un “iad emoțional”.

Am avut o săptămâna foarte încărcată emoțional. Am primit atâtea teste de la Nora Luna și să știți că le-am picat aproape pe toate. Ne-am certat mult săptămâna asta. A scos niște emoții la suprafață care au durut atât de tare… Nu au “lovit” în Felicia – adultul, mama. După atâtea zile de iad emoțional pentru amândouă, să zicem, mi-am dat seama că Feli, copila, a fost rănită, furioasă, frustrată, s-a simțit neauzită, neînțeleasă și…am confundat rolurile. Într-adevăr, copiii sunt cei mai mari învățători pentru părinți.

Ne-am simțit singure și neauzite în aceeași casă. Groaznic. Ce îmi reamintește mereu Nora Luna e că iubirea ia toate durerile. Suntem în perioada în care ea crește și își poartă personalitatea în lume fix așa cum simte, și eu trebuie să învăț să pun limite cu blândețe și răbdare. Aici e hopul mare care trebuie trecut acum în relația noastră”, și-a spus oful Feli.

„Îmi cer iertare mie că mă lovesc atât în suflet când pierd controlul”

Cu mărturisirile pe care le-a făcut, cântăreața a vrut astfel să tragă un semnal de alarmă și să scoată în evidență faptul că în realitate nu există relații perfecte între părinți și copii dar toate dificultățile de comunicare se pot depăși cu efort, înțelegere și multă iubire.

Fac postarea asta pentru toate mamele care se simt vinovate când văd în social media relații părinte-copil impecabile. Ele nu există în realitate. Există iubire și eforturi. Respect și adunat de puteri să faci tot ce poți ca să crești un copil bine, sub toate formele lui bine. Îmi iubesc copilul cum nu cunosc o formă de iubire mai pură.

Și copilul meu mă iubește și mă iartă. Și când mă iartă și îmi dă îmbrățișări, și Feli mică dar și mama se simt văzute și înțelese. Nu întâmplător, ăsta e primul weekend în care, după multă vreme, sunt acasă. O să stau lipită de ea, să o simt, să o iubesc, să o aud, să o văd!

Îmi cer iertare mie că mă lovesc atât în suflet când pierd controlul. Îi cer iertare ei când, poate nu mai înțelege cine sunt. Ce știu sigur e că o să fiu aici mereu, cu brațele deschise și promit să fiu o elevă mai ascultătoare când îmi va da iar lecții să mă crească frumos, sănătos și cu iubire. Ea, copila mea. Sensul. Ghidul. Viața”, a mai completat Feli, în încheierea mesajului său emoționant.

Când s-a despărțit de tatăl fetiței sale

În luna decembrie a anului trecut, Feli Donose a anunțat că s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Cătălin,  după o relație de 5 ani de zile. Cei doi au hotărât însă atunci să rămână prieteni și să își crească frumos fetița pentru a nu-i lipsi nimic.

Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așadar, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit. Pe mine și pe Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și, cel mai important, de rolul de părinți ai Norei Luna”, a scris artista într-un mesaj postat pe Instagram la momentul anunțului despărțirii de partenerul ei de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net