Feli, schimbare de look spectaculoasă, în videoclipul «Flori de argint». De la cine s-a inspirat

Ultima actualizare:

Feli Donose, una dintre cele mai apreciate soliste din România, a lansat joi, 10 martie, "Flori de argint", o piesă inspirată din șlagărele românești. În videoclip, vedem o Feli explozivă, cu un păr roșu, ca focul, și cu o coafură retro, care îi vine de minune.

image

Feli Donose (35 de ani), împreună cu HaHaHa Production și Cat Music, a lansat „Flori de argint”, o piesă inspirată din șlagărele românești, prima de pe noul său album, al treilea din carieră. Toate piesele de pe acest material discografic vor avea parte de o lansare specială, pe parcursul următoarelor luni.

Tot din dragostea pentru pământul meu, am simțit să scriu și să cânt un album care să aibă influențe de șlagăr. Inspirată de Angela Similea, Margareta Pâslaru și alte femei - comori muzicale ale țării mele, încep acest drum cu Flori de argint, care scoate în fața voastră, și chiar și în fața mea, o altă latură a femeii Felicia, o nouă latură a artistei Feli. Poate mai matură sau poate altfel, vă las pe voi să o definiți”, a mărturisit Feli despre schimbarea de stil.

Iată că nu doar stilul melodiei este inspirat de marile doamne ale muzicii românești, ci și look-ul artistei. Feli, până acum blondă mulți ani, s-a vopsit un roșcat incadescent, iar coafura retro îi vine perfect.

„Flori de argint”, prima piesă a lui Feli, care nu e compusă de ea

O inimă de gheață nu poate oferi mai mult decât flori de-argint. Și nu le pot primi, că nu se vor ofili, vreau mai mult decât flori de-argint”, este refrenul melodiei, de o sensibilitate aparte.

Cu „Flori de argint”, Feli marchează și o premieră în muzica sa de până acum, fiind prima piesă care nu poartă și amprenta sa de compozitor, ci doar amprenta sufletească și interpretarea unică: „Melodia și versurile sunt în totalitate scrise de colegi-artiști de la HaHaHa Production, artisti pe care îi auziți cântându-și arta și în online. Vlad Flueraru, IOVA și Angus au compus una din piesele din topul vieții mele muzicale, iar producția poartă ștampila HaHaHa Production, fiind creată de Fenom (Florin Boka) și Lucian Nagy”, declară Feli.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net