Ce meserie practica Lidia Buble, pe vremea când nu o cunoștea nimeni. Abia se mutase în Capitală

Lidia Buble (30 de ani), una dintre vocile care răsună la radio și la petreceri, nu și-a dorit să devină cântăreață. Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a visat gimnastă, dar când s-a mutat în București, lucrurile au luat cu totul și cu totul o altă întorsătură. Ce meserie a practicat Lidia Buble înainte de a deveni una dintre iubitele cântărețe ale țării noastre, a mărturisit chiar ea. 

Lidia Buble / foto: Social media
Lidia Buble / foto: Social media

Într-un interviu mai vechi oferit presei, Lidia Buble mărturisea că nu știe dacă dorința ei dintotdeauna a fost aceea de a deveni cântăreață, însă consideră că acum trăiește un „vis american pe tărâm românesc”. Deși nu a ajuns să fie una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii, acum nu regretă deloc meserie care i-a fost scoasă în cale. 

Lidia Buble: „Am fost bonă cam un an și jumătate” 

Artista provine dintr-o familie numeroasă, modestă, din Deva, fiind 5 surori și 6 frați. Părinții i-au crescut așa cum au putut mai bine și au făcut eforturi mari pentru a-și clădi o carieră în industria muzicală. 

În copilărie, Lidia Buble cânta în corul bisericii penticostale „Emanuel”, acolo unde tatăl ei este pastor. Artista a mărturisit că nu muzica a fost visul ei de mic copil, dorindu-și să devină o mare gimnastă. Când a ajuns în București, pentru a se putea întreține, cântăreța a practicat meserie de bonă vreme de mai bine de un an. Ulterior, a lucrat o perioadă și în domeniul auto. 

„Nu știu dacă muzica a fost visul meu, dar este un fel de vis american trăit pe tărâm românesc. Eu am venit cu total alte gânduri în București. M-am visat o mare gimnastă, dar am dat-o în meseria de bonă, apoi am intrat în lumea auto. Am fost bonă cam un an și jumătate în București.

Cumva, consider că muzica m-a căutat pe mine, chiar a insistat să mă găsească și m-a găsit. Trebuie să recunosc că abia după câteva luni de carieră mi-am dat seama că este tot ce îmi doresc să fac pentru tot restul vieții mele!”, declara Lidia Buble, într-un interviu mai vechi, pentru Playtech Știri.

Cum erau sărbătorile în copilărie 

Lidia Buble se consideră o persoană binecuvântată de Dumnezeu, făcând parte dintr-o familie numeroasă. Artista nu poate uita nici acum nostalgia copilăriei, a sărbătorilor care „arătau ca un colț de rai”. Ce amintiri prețioasă a împărtășit artista cu fanii ei, recent, într-un alt interviu oferit aceleiași publicații:

„Suntem 5 surori și 6 frați. M-a binecuvântat Dumnezeu cu o familie așa cum nu aș fi visat vreodată. Efectiv, Sărbătorile arătau ca un colț de rai. Era foarte multă lume! Se mânca în ture, pentru că nu aveam loc cu toții la masă. Eram peste 50 de persoane în casă. Toată lumea cânta, recita poezii, se mergea la Biserică.

Tatăl meu este pastor și făceam tot felul de scenete, mergeam cu colindul, dar când mergeam, imaginează-ți că mergeam într-un bloc turn și eram înșirați de la parter, până la ultimul etaj. Eram, efectiv, pe toate scările blocului.

Este foarte fain să ai o așa familie! Cred că numai dacă ai binecuvântarea să te naști într-o familie atât de frumoasă, poți să știi ce înseamnă. Nici nu pot să îl numesc noroc, îmi este greu să explic în cuvinte”, a spus Lidia Buble.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net