Lidia Buble, jignită din cauza religiei sale: ,,Toți colegii îmi ziceau «pocăita»"

Ultima actualizare:

Lidia Buble declară că a fost jignită din cauza religiei sale. Cântăreața a povestit la un post de televiziune că de multe ori a fost făcută "pocăită". Artista spune că o afecta foarte tare atunci când se vorbea urât despre ea și familia ei, mai ales la școală. 

Din cauza religiei, Lidia Buble a fost jignită Foto: Facebook
Din cauza religiei, Lidia Buble a fost jignită Foto: Facebook

Lidia Buble spune că la școală era de multe ori arătată cu degetul din cauza religiei sale. ,,Toți colegii știau că sunt de religie penticostală și mă jigneau foarte mult pe tema asta, îmi ziceau „pocăita”. Nu mă deranja, eu sunt foarte mândră de ceea ce sunt și de cultul din care fac parte, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe ei, eu n-am avut niciodată probleme cu alte religii. Este deranjant uneori, dar acum m-am călit. Mai primesc pe Internet mesaje despre asta, dar astea vin cumva la pachet cu celebritatea”, a declarat Lidia Buble în emisiunea lui Teo Trandafir.

În copilărie, Lidia își apăra frații 

Când era la școală, Lidia Buble era o elevă care făcea multe năzbâtii, însă ea era cea care întotdeauna își apăra frații. 

„Trebuie să recunosc că am fost un copil foarte năzbâtios, care prefera să ia o mamă de bătaie, dar care să facă întotdeauna ce-și dorește și ce-i place și am avut o plăcere, eram ca o cloșcă, îmi apăram frații, credeam că eu sunt puternică și că pot să le duc pe toate.

Da, le mai rupeam gleznele ca la pui din când în când, vorba mea. Când e vorba despre mine las să treacă, dar când e vorba despre familia mea, nu știu, se aprind niște beculețe roșii și nu mai țin cont de nimic. Numai prostii am făcut. Pe la 16 ani și jumătate, când am avut și primul iubit, am început să mă schimb, că eram foarte băiețoasă", a declarat Lidia Buble pentru Kanal D. 

Lidia Buble, jignită din cauza astepectului fizic

Cântăreața a fost jignită, în copilărie, și din cauza aspectului fizic. „Eu am mai spus asta și am tot repetat, eu am aflat că am nasul mare atunci când am intrat în industria muzicală și nu înțelegeam la fiecare piesă pe care o lansam, fiecare videoclip, fiecare poză eram jignită pe tema asta.

Mi-a dat Dumnezeu puterea să trec peste și că l-am avut alături pe tatăl meu care mereu a știut cum să ne crească și să ne sfătuiască: «Tati, sunteți frumoase așa cum v-a lăsat Dumnezeu». Eu niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare sau să-mi doresc să schimb ceva la mine, dar nu înțelegeam de ce îi deranjează pe cei din jurul meu, dacă pe mine nu mă deranjează", a spus cântăreața.

image
image
image
image
image
image
Andreea Bălan și Andreea Antonescu 3 Foto Antena 1 JPG
12 serial tanar si nelinistit lee phillip bell site foto gettyimages jpeg
gabriel liiceanu JPG
Andree Balan si Andreea Antonescu la America Express Foto Antena 1 jpg
banner emmanuel macron png
netflix unsplash jpeg