De ce nu se afișează Lidia Buble cu Horațiu Nicolau. Ce spune cântăreața: „Asta este foarte important, cel puțin pentru mine”

Ultima actualizare:

De aproxmativ trei ani, Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau sunt împreună într-o relație. Cântăreața a fost supusă unor critici aspre după ce și-a făcut publică legătura cu partenerul ei mult mai în vârstă decât ea. Și asta pentru că îi despart mai bine de 30 de ani, însă asta se pare că n-a stat în calea iubirii lor. Sunt fericiți, iar asta se vedete clar pe chipul artistei. Recent, vedeta însă a mărturisit de ce nu se afișează cu iubitul ei. 

De ce nu se afișează Lidia Buble cu Horațiu Nicolau
De ce nu se afișează Lidia Buble cu Horațiu Nicolau

De ce nu se afișează Lidia Buble cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble provine din Deva și face parte dintr-o familie numeroasă cu 11 copii. Ea a fost implicată într-o relație anterioră cu Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani" de la Antena 1, precum și cu actorul cubanez Harlys Becerra. După despărțirea de Răzvan a încercat să își refacă viața de m ai multe ori însă fără succes. Asta însă până l-a cunoscut pe Horațiu Nicolau. Acesta din urmă este un om de afaceri cu succes, având o avere impresionantă, în vârstă de 63 de ani, tată a doi copii și divorțat. Timp de juumătate de an au reușit să își țină relație secretă, dar până la urmă nu au putut să se ferească de ochii vigilenți ai presei. Chiar și așa nici acum nu se afișează la evenimente mondene deși sunt împreună de aproximativ 3 ani. Vedeta a mărturisit de ce.

Asta este foarte important, cel puțin pentru mine, să încep și să încerc să îmi țin viața personală cât mai privată și mai departe de ochii publicului. De-a lungul anilor m-am lovit de tot felul de evenimente mai neplăcute și atunci mi-am dat seama că, fiind totul mult mai privat, sunt mult mai fericită și mai liniștită. Și, oricum, consider că pe oamenii care mă urmăresc îi interesează mult mai mult meseria mea, adică muzica, ceea ce fac eu. Asta îmi doresc și eu să îi intereseze. Când o să fie să mă mărit, o să-i anunț (râde)”, a spus vedeta pentru unica.ro.

Lidia Buble a dat de înțeles, de multe ori, că își dorește să devină mamă și să aibă mulți urmași. Totuși, așteaptă să se mărite, motiv pentru care ne gândim când o va cere iubitul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net