Ce s-a întâmplat azi, în sala de judecată, între Dana Roba și soțul care a mutilat-o cu ciocanul: „Cu mâinile în cătușe și-a șters lacrimile, a zis că încă mă iubește”

#Exclusiv Click!

Dana Roba, make-up artist, de profesie, care în urmă cu un an a ajuns pe masa de operație, din cauza soțului gelos, ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Click!, ce s-a întâmplat, azi, în sala de judecată, unde a avut loc un nou termen, în deja celebrul proces.

„M-a acuzat că făceam fraudă, bani murdari”

Dana Roba și-a reîntâlnit, astăzi, soțul, în sala de judecată, într-un nou termen al procesului care a șocat o țară întreagă. Ea ne-a dezvăluit ce acuzații i-a adus bărbatul, judecat acum pentru faptele sale grave:

„M-a acuzat că făceam fraudă, bani murdari”

„El e supărat că de ce aș fi zis eu că Beni, iubitul meu, este tatăl nou al fetelor noastre, și că el este tatăl vechi. Păi, n-am zis eu, așa a zis una dintre fete. Moare de ciudă că ele țin la Beni, că el i-a luat locul în sufletul fiicelor noastre. Întrebările din sala de judecată au fost legate de Beni, dacă amantul locuiește cu mine. Soțul meu consideră că, din cauza lui Beni, am băgat divorț.

M-a acuzat că-l aduceam în apartamentul familiei, când el nu era acasă. Însă, eu cu Beni nu ne mai văzusem de ani de zile, el m-a vizitat la spital când a aflat că am fost la un pas de moarte. Acum, Beni îmi duce fetele la școală, merge cu ele la locul de joacă, împreună și cu copiii lui, când eu sunt la muncă. Și cum să aduc pe cineva în casă, când eu lucram și câte 15 ore, la salonul meu de machiaj? Iar când a fost întrebat dacă eu eram singura care aduceam bani în casă el a negat. Mai mult, m-a acuzat că făceam fraudă, bani murdari. Minte în continuare”.

„Fiicele noastre sunt traumatizate!”

Dana Roba ne-a mai menționat, pentru Click!, și că fetele lor nu vor să-și mai vadă sau să-și mai audă tatăl la telefon, mai ales că au fost martore la tragedia din 2023:

„Fetele sunt traumatizate de faptul că soacra mea le obligă să vorbească cu tatăl lor la telefon. De Crăciun, una dintre ele a vorbit totuși cu el, dar a mințit-o că le aduce păpuși cu unicorn, apoi a început să spună lucruri urâte despre mine.

Refuză să îl vadă, mai ales că au fost martore la nenorocire, a avut loc și expertiza cu psihologii. Dar, să știți că, dacă mama lor e bine, și ele sunt bine. Eu tot ce câștig din machiaj e pentru ele, să se simtă bine, să nu le lipsească nimic”, a mai menționat Dana Roba, pentru Click!

Cu ce probleme de sănătate a rămas Dana Roba?

Dana Roba a rămas cu grave probleme de sănătate, la un an de când a fost lovită cu bestialitate de soțul bătăuș:

„Nu am nici gust și nici miros, am amețeli, pentru care acum iau tratament. Am stări de vomă, plus dureri de stomac, din cauza stresului. Sunt pregătită să mă operez în Turcia, pentru refacerea craniului zdrobit. de el cu ciocanul. Cam 10.000 de euro costă, am toți banii strânși pe cont, aștept să-i virez și să mă duc la operație, în toamnă”, ni s-a mai confesat Dana Roba, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
image png
Kate Middleton Foto Profimedia (2) jpg
image png
image png
andreea mantea 2 jpg
carmen tanase al pacino jpg
film pixabay jpg
Babasha jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net