Dana Roba, întâlnire de gradul zero cu soțul bătăuș: „Îl vreau în închisoare”

#Exclusiv Click!

Dana Roba (31 de ani) și momentan actualul soț, Daniel Balaciu, se întâlnesc mâine, 11 ianuarie, în fața judecătorilor, pentru a se decide soarta bărbatului după ce și-a bătut soția, în propria lor locuință, până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Au crezut că îmbătrânesc împreună, însă au ajuns dușmani de moarte! Dana Roba a mărturisit pentru Click! că nu se lasă până nu îl vede pe bărbatul cu care are două fetițe...după gratii:  

„Mâine dimineață la ora 09.00 am proces cu Daniel. Aici se judecă pedeamna lui pentru ce mi-a făcut. Nu cred că o să fie multe înfățișări în acest proces: probabil un termen mâine, unul cu martori și încă unul când judecătorul o să dea sentința finală în acest caz. Sper să am puterea mâine să dau ochii cu el, pentru că nu este ușor să te vezi cu călăul care a încercat să te omoare cu ciocanul. O să mă lupt să îi dea condamnare. Îl vreau după gratii, asta este logic”.

Decizie de ultimă oră

Make-up artista ne-a mai dezvăluit că nu mai are nici avocatul pe care îl angajase în urmă cu câteva luni:

„Mi-am schimbat și avocatul, este unul dintre cei mai buni pe penal, din Timișoara, și o să fie bine. După care o să urmeze divorțul unde o să îmi iau alți doi avocați, care o să fie pe civil pentru a divorța”, ne-a mai spus Dana Roba.

Click! spune

De amintit este faptul că Dana Roba, în urmă cu câteva luni, a fost lăsată de către soțul său într-o „baie” de sânge. Astfel că, imediat după ce a ajuns la spital, vedeta a fost nevoită să intre de urgență în sala de operație, pentru a fi operată pe creier, iar soțul bătăuș a ajuns după gratii, astfel că mâine se decide soarta lui (câți ani trebuie să stea în închisoare –n.r).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net