Decizia radicală pe care a luat-o Dana Roba în noua relație: „Unele rude nu îl acceptă deloc!”

#Exclusiv Click!

Dana Roba (31 de ani) cu un ochi plânge, iar cu altul râde! După bătaia încasată de la Daniel Balaciu, bruneta ne-a mărturisit că iubește din nou și este fericită în brațele actualului său partener de viață, Beny, cu care și-a propus să se recăsătorească, după ce reușește să divorțeze de bărbatul cu care este căsătorită de șapte ani și cu care are două fetițe împreună.

„Da, vrem să ne căsătorim pentru că ne iubim foarte tare. Eu îl iubesc pe el și el mă iubește pe mine. Suntem foarte fericiți împreună. Beny a reușit să mă cucerească în momentul când eu am trecut prin acele greutăți. El a fost mereu cu mine și îmi zicea mereu că sunt frumoasă. Plus că el mă hrănea cu lingurița, îmi dădea de mâncare, când eram în spital.

Vrem să facem o nuntă cu peste 250 de invitați vara care vine. Cred că până atunci termin și eu cu divorțul de Daniel și o să pot face nunta. Cred că Daniel acolo în pușcărie este foarte frustrat mai ales după ce a vorbit la telefon cu Celine( una dintre fiicele lor – n.r) și i-a zis că ea are alt tată”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Nu totul este roz

Dana Roba ne-a mai mărturisit că nu toți cei apropiați îl vor pe Beny alături de ea:

„Unele rude ale mele nu îl acceptă deloc. Îmi zic de ce nu a stat cu mine când aveam 17 ani și nu aveam nimic și de ce a venit acum când am de toate, dar pe mine asta nu mă interesează. Nouă ne este bine așa cum suntem și până la urmă eu trăiesc cu el, nu alții”.

Click! spune

În urma iubirii lor pătimașe, Dana Roba și Daniel Balaciu au două fetițe ca doi îngerași pe nume Chantal și Celine, care în acest moment au rămas în grija mamei lor după ce, în urmă cu câteva luni, aceasta a fost bătută de actualul soț cu ciocanul în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
banner oleg burlacu
cub mariana moculescu horia moculescu png
banner Anamaria Ferentz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net