Dana Roba are noi planuri pentru 2024. Make-up artista a luat o serie de decizii radicale: „Am remobilat frumos, ca la hotel”

„Anul groazei” s-a încheiat pentru Dana Roba, care are multe planuri pentru 2024. După ce a scăpat din mâinile morții, bruneta este pregătită să înceapă un nou capitol al vieții, departe de tot coșmarul pe care a mărturisit vreme de ani de zile că l-a trăit.

Dana Roba, noi planuri pentru 2024
Dana Roba, noi planuri pentru 2024

În timp ce călăul Danei Roba se află în spatele gratiilor, ea împreună cu cele două fetițe pe care le au împreună încearcă să facă mici schimbări benefice pentru ele. Vedeta intenționează să vândă apartamentul în care a fost bătută cu cruzime și să își cumpere o casă. 

Dana Roba: „În acest apartament sunt banii mei” 

Deși a renovat locuința în care a fost bătută cu ciocanul de Daniel Balaciu, fosta sa soție dorește să le șteargă copilelor amintirea neplăcută din „camera groazei”. Intenționează să le cumpere o casă la curte, mai ales ca banii investiți în cumpărarea apartamentului, spune Dana, sunt munciți doar de ea.

„Aș vinde apartamentul, cu tot cu mobilă, cu suma de 100.000 de euro, ca să le cumpăr o casă, pe pământ, fiicelor mele, cu 2-3 camere și bucătărie, undeva, lângă Timișoara, aproape de salonul meu de înfrumusețare.

Aș vinde apartamentul mai degrabă ca să scape fetele mele de amintirea cumplită din acea noapte, în care tatăl lor m-a adus în pragul morții. Eu, personal, m-am mai obișnuit, pot dormi, am remobilat frumos, ca la hotel. La urma-urmei, în acest apartament sunt banii mei, munciți de mine”, a declarat Dana Roba, potrivit playtech.ro.

Primele sărbători frumoase pentru Dana Roba 

Deși a trecut printr-o mare cumpănă, make-up artista se bucură de prezent. A mărturisit că sărbătorile anului trecut au fost primele fără vorbe urâte și supărări, putând să-și viziteze frații, după ani de zile în care Daniel Balaciu i-a interzis.

„Vor fi, în sfârșit, primele mele sărbători, primul Crăciun, neînjurată. Tatăl fiicelor mele mereu mă înjosea, îmi vorbea foarte urât. Era adesea nemulțumit. Orice făceam, nu era bine.

Acum sunt liniștită, lângă bărbatul care mă iubește, Beni, lângă fiicele mele. Vom merge în vizită, de sărbători, și la frații mei. Am șase frați. După șapte ani, iată că îi pot vizita pe toți, căci soțul meu nu mă lăsa”, declara Dana Roba.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net