Dana Roba, lansează noi acuzații la adresa actualului soț: „Nu a pățit nimic în tot acest timp”

#Exclusiv Click!

Dana Roba (31 de ani) și momentan actualul soț, Daniel Balaciu, sunt la cuțite! După ce a fost bătută cu bestialitate de către bărbatul cu care este căsătorită de șapte ani, și cu care are două fetițe, șatena lansează noi acuzații grave la adresa acestuia.

„Peste vreo două săptămâni începe și procesul. De-abia aștept acest lucru, să divorțăm, și să mă duc cu fetițele mele în concediu, pentru că eu cu Daniel am fost în primii doi ani de relație în vacanță, după care m-a ținut ca o slugă acasă. Îmi spunea că nu mergem vara asta, o să mergem vara viitoare, de vara viitoare era cealaltă vară și tot așa.

Plus că el nu putea să se deplaseze foarte mult cu mașina, pentru că avea permisul de conducere luat. Conducea de vreo zece ani mașina, dar fără permis de conducere. Nu a pățit nimic în tot acest timp, pentru că el în trecut a lucrat la jandarmi și se cunoștea cu toți de pe acolo”, a declarat Dana Roba, pentru Click!

Îi merge bine profesional

Chiar dacă în urmă cu câteva luni a trecut prin trauma vieții sale, Dana Roba nu se lasă cu una, cu două, mai ales că în acest weekend își deschide un nou salon de make-up, mult mai mare, cu care speră să dea lovitura în Timișoara, mai ales că la deschidere o să fie prezentă și Anamaria Prodan.

„Aștept să deschid în acest weekend noul meu studio de make-up. Totul este la superlativ ce o să fie aici. O să fie cel mai frumos din Timișoara, pentru că are tot ce îi trebuie, până și scafă are. Vreau să zic că spațiul nu este al meu. Plătesc chirie pe lună 600 de euro. Am reușit să îmi deschid acest studio din banii pe care i-am strâns, din machiajele pe care le-am făcut, din august până acum”, a conchis pentru Click!, Dana Roba.

Click! spune

În urma iubirii lor pătimașe, Dana Roba și Daniel Balaciu au două fetițe ca doi îngerași pe nume Chantal și Celine, care în acest moment au rămas în grija mamei lor după ce, în urmă cu câteva luni, aceasta a fost bătută de actualul soț cu ciocanul în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Trupa Talisman a fost formată din Alin Oprea și Tavi Colen foto Click!
image
image
image
image
image
image
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
valentina pelinel cristi borcea colaj instagram jpg
banner maria constantin png
Banner Dorin Chioțea
stefan banica jr instagram jpg
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
Mia Braia desch jpg
Banner Alin oprea talisman
image
actualitate.net
image
actualitate.net