Dana Roba a rămas cu sechele grave după bătaia încasată! Niciodată nu-și va reveni complet: „Nu am...”

#Exclusiv Click!

Dana Roba (32 de ani) zâmbește din nou! Asta după ce aproape în urmă cu un an a fost bătută de către actualul său soț, Daniel Balaciu, de mai multe ori cu ciocanul în cap până a fost lăsată într-o baltă de sânge. Astfel, că după cele întâmplate make-up artista a rămas cu o gaură imensă în zona frunții și cu alte probleme ce nu reușește să le găsească rezolvare.

„După ce întâmplate eu am rămas fără gust și fără miros iar forță cu mâna dreaptă am doar 10% cât să fardez fetele care vin la mine și să predau cursurile de machiaj. Dumnezeu mi-a lăsat forță în mână cât să mă descurc și să pot munci”, a spus Dana Roba pentru Click!

Mamă dedicată

Din mariajul cu Daniel Balaciu, Dana Roba are două fetițe. Pe Chantal și pe Celine ce le adoră ca pe lumina ochilor din cap și muncește din zi în noapte să le ofere cele mai bune condiții.

„Mă ocup intens de educația fetițelor. Merg la meditații, la engleză iar de luni le-am făcut abonament la înot. Engleza pe lună costă 800 de lei iar bazinul 1.100 lei pentru ambele. Vrem să mergem, vara aceasta și la Disneyland, doar că îmi trebuie acordul lui Daniel din pușcărie să le lase.

Îmi doresc pentru ele pe viitor să se facă ce vor ele și să aibă o meserie din care să scoată în fiecare zi bani. Momentan am auzit de la ele că vor să devină fie designer de modă, fie cântăreață. O să vedem...cum o vrea și Dumnezeu”, a mai spus Dana Roba pentru Click!

Trai peste hotare

Dana Roba ne-a mai mărturisit și ce planuri mărețe de viitor are:

„Dacă reușesc să obțin custodia celor două fetițe m-am gândit să mă stabilesc fie în Dubai, fie în Elveția. O să iau un apartament acolo și asta este. Prețurile la locuințele din Dubai nu mai sunt atât de mari precum erau înainte”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net