Dana Roba se visează din nou mămică alături de actualul iubit! Câți copii își mai dorește șatena

#Exclusiv Click!

Dana Roba (31 de ani) zâmbește din nou după ce în urmă cu câteva luni a văzut moartea cu ochii, asta după ce bărbatul cu care este încă căsătorită de șapte ani, Daniel Balaciu, bătut-o până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

„După ploaie răsare și soarele” este o vorbă din popor care i se potrivește perfect Danei Roba, care acum iubește ca o adolescentă un tânăr prezentabil, plin de mușchi care se pare că i-a furat inima de tot șatenei. Contactată de Click!, make-up artistul ne-a dezvăluit că așteaptă să divorțeze de bărbatul care a măcelărit-o și să se recăsătorească cu actualul iubit indiferent de ce obstacole vor întâlni pe parcurs.

„Indiferent de problemele și persoanele care vor fi împotriva noastră, clar, noi doi ne vom căsători! Nu mă interesează părerea nimănui! Tata până la urmă o să se obișnuiască cu Beni. O să îl invit, normal, pe tata la nuntă și o să vină. El mi-a zis că de ce nu am rămas împreună când aveam 17 ani și de ce suntem acum. I-am răspuns că așa a vrut Dumnezeu. Beni are trei copii și eu doi. În total avem cinci copii. Asta este, așa a vrut Dumnezeu!

Important este să îmi placă mie de el și când ți se pune pata pe o persoană nu ai ce să mai faci, nu te mai dă nimeni înapoi. Ne dorim și copii, normal. Nu știu câți, câți o să dea Dumnezeu, pot să fie încă cinci sau încă doi sau mai mulți de cinci. Eu cel mai bine mă pricep să fac copii frumoși și să machiez. Asta știu eu cel mai bine”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Click! spune

Daniel Balaciu și-a bătut soția. Sursă: Facebook

În urma iubirii lor pătimașe, Dana Roba și Daniel Balaciu au două fetițe ca doi îngerași pe nume Chantal și Celine care în acest moment au rămas în grija mamei lor după ce, în urmă cu câteva luni, aceasta a fost bătută de actualul soț cu ciocanul în cap până a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net