Văduva lui Dan Spătaru, dezvăluiri emoționante la 20 de ani de la moartea artistului. „Nu-mi vine să cred”

Ultima actualizare:

Sidonia Spătaru încă se luptă cu amintirea regretatului ei soț, Dan Spătaru. Au trecut 20 de ani de cânt artistul s-a stins din viață, însă ea merge regulat la cimitir pentru a-i aprinde o lumânare. Sidonia a vorbit despre singurătate, dar și despre perioada în care partenerul ei îi era alături.

Sidonia și Dan Spătaru
Sidonia și Dan Spătaru

„Nu-mi vine să cred că au trecut atâția ani”

Sidonia Spătaru a mers la cimitir pentru a-i aprinde soțului ei o lumânare, de Sfânta Maria, pe 8 septembrie.  Aceasta s-a rugat pentru sufletul celui care i-a fost partener de viață și care a decedat în 2002, pe data de 8 septembrie. Sidonia spune că fiica ei și a lui Dan Spătaru era însărcinată în aproape 5 luni când artistul a decedat, motiv pentru care micuța Maria nu și-a cunoscut niciodată bunicul.

„Au trecut 20 de ani… Nu-mi vine să cred că au trecut atâția ani. Mă gândeam când au trecut anii. Parcă la bătrânețe trec mai repede. Înainte nu treceau atât de repede! Dan a urcat la cer într-o zi mare, de Sfânta Maria, de Nașterea Sfintei Maria, 8 septembrie. După ce a plecat el, a venit nepoata pe lume, Maria.

Fiica noastră, Dana, era însărcinată în patru luni și jumătate când a murit Dan. Maria a venit pe lume următorul an, în luna februarie. Maria, când era mică, venea cu mine peste tot, la toate emisiunile, dar cum a crescut, nu a mai vrut”, a mărturisit Sidonia Spătaru pentru Viva.

 „Am avut o zi încărcată. Singurătatea aceasta nu este ușoară. Este groaznică. Am fost la cimitir, cum era firesc.…”, a mai adăugat ea pentru sursa citată.

„Îl visez că este cu mine”

Văduva lui Dan Spătaru recunoaște că atunci când trece prin momente grele, merge le mormântul soțului ei pentru a i se destăinui și a-i cere ajutorul. Cu toate acestea, o macină o întrebare fără răspuns: De ce nu îi vorbește artistul în vis?

„De câte ori îl visez, niciodată nu vorbește. Îl visez că este cu mine. Am visat că eram pe scenă și el trebuia să intre, iar eu îi ziceam „Intră, Dan! Intră, Dan!’ Iar el nimic. După a intrat și stătea nemișcat în mijlocul scenei, fără să facă nimic. Nu știu ce înseamnă acest vis și dacă poate cineva să dezlege așa ceva, dar nu am o discuție cu el.

Când merg la cimitir și merg destul de des, atunci când am și eu problemele mele, stau și îi spun lui.  De câte ori am avut probleme mari, la o săptămână, două s-a întâmplat să fie de bine. Ne amintim de el mereu, îl ținem încă viu, el de acolo de sus încă ne vede”, a spus Sidonia Spătaru la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net