Văduva lui Dan Spătaru a rămas cu sechele după Covid! „Cinci zile nu am mâncat”

Pentru Sidonia Spătaru, văduva regretatului artist Dan Spătaru, problemele par să nu se mai rezolve. Fosta mare balerină s-a infectat cu Sars Cov 2, a făcut o formă agresivă a bolii Covid 19 și a rămas cu sechele.

sida spataru dan spataru png
Sidonia și regretatul ei soț, Dan Spătaru

„Am fost la Valul lui Traian, la un botez, la nepoate. Le-am spus că nu mă simt bine, atunci cred că am luat COVID, la botez. Eu care nici nu am ieșit din casă în pandemie și nici nu am avut COVID până acum… Am fost curajoasă și am umblat fără mască, nu mi-a fost teamă, dar nici nu m-am expus. Exact acum l-am luat.

Nu puteam să mănânc nimic. Timp de cinci zile nu am mâncat, nu am băut, doar m-am chinuit. Totul era fără gust. Aveam stări de somnolență, nu știau ce să îmi facă, să mori așa în casă… în final am ajuns la o clinică particulară pentru analize. Problema e că nici cu inima nu stau prea bine. Mi-au pus perfuzii pe loc și mi-au dat tratament. Și 5 perfuzii mi-au dat pentru acasă.

A stat în carantină trei săptămâni

Am stat trei săptămâni în casă. Acum sunt la București, mă chinui. Îmi verific zilnic, pulsul, tensiunea… De la COVID am rămas cu o tuse, eu care nu am tușit și nu am fumat niciodată”, a declarat, pentru Fanatik, Sidonia Spătaru, văduva interpretului Dan Spătaru, care s-a stins din viață în septembrie 2004.

Citește și: Video de colecție cu toată nunta lui Dan Spătaru! Și-a dus soția la altar cu trei ani înainte să moară

Nenorocirile au revenit în viața Sidoniei Spătaru, în luna iunie a acestui an. Atunci, ea a alunecat pe o gură de canal și și-a rupt mâna.

Anul trecut, în luna iulie, reporterii Click! au stat de vprbă cu văduva regretatului Dan Spătaru, supranumit „Regele aplauzelor”. Sidonia, fostă mare balerină, se pregătea atunci de o intervenție chirurgicală, la coloana vertebrală.

În 2021 s-a operat la coloană

Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap. Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan.

Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul… Pe 8 septembrie se împlinesc 16 ani de când a plecat soțul meu. Singurătatea mă apasă de când s-a dus el… Nu știam cum se manifestă depresia. Nu suportam nimic, nici televizor, nu am știut că e atât de rea boala aceasta”, povestea în iulie 2021, pentru Click!, Sidonia Spătaru.

Citește și: Văduva lui Dan Spătaru: "Sufăr de depresie încă de când a murit Dan. Singurătatea mă apasă"

Întreg interviul este disponibil AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
buzau cules prune livada png
Alec Baldwin
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg