Vizită în familie la Dida Drăgan: partenera lui Florin Ochescu Junior, imagini alături de nepoata solistei

Dida Drăgan este, de câteva luni, bunică, iar firea ei selectivă o face să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor și ochii curioșilor. Astfel, solista, în vârstă de 75 de ani, se bucură de fiecare moment pe care-l petrece alături de fiica fiului ei.

Chiar dacă artista a ales să nu se mai expună și să se detașeze de viața mondenă, aceasta trăiește cele mai frumoase clipe în rolul de bunică. Recent, nora Didei Drăgan a vizitat-o alături de fetița fiului ei, Florin Ochescu. 

Partenera de viață a lui Florin Ochescu a fost surprinză de către paparazii Spynews coborând din mașină alături de fata ei. Se pare că nora celebrei soliste a decis să-i facă o vizită, pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi.

image
Nora Didei Drăgan a venit cu fetița lor în vizită la marea solistă / Sursa: Spynews

Citește și Imagini rare cu Dida Drăgan, în România. Solista, o prezență distinsă, și la 75 de ani

Florin Ochescu, fiul Didei Drăgan, are vârsta de 37 de ani și i-a moștenit pe părinții lui. Acesta este foarte pasionat de muzică și-i place foarte mult să cânte la chitară. Ochescu se pare că este un familist convins, care va fi mereu alături de părinții lui, chiar dacă aceștia nu mai formează un cuplu.

Vezi și Dida Drăgan nu mai iese din casă fără bodyguard. Imagini rare cu artista

Acesta a studiat pentru o perioadă de timp în Elveția, dar a revenit în România, pentru a fi alături de mama sa, care avea foarte mare nevoie de el, deoarece se lupta cu o boală nemiloasă.

Dida Drăgan s-a luptat cu o boală foarte grea

Supranumită și „vocea de flacără”, solista a trecut prin momente foarte grele timp de un deceniu. Aceasta mergea foarte des la biserică, pentru a găsi alinare sufletească și îndrumare. 

Din fericire, în ciuda momentelor grele la care a fost expusă, artista a ieșit învingătoare, reușind să uimească pe toată lumea prin tăria de caracter de care a dat dovadă în lupta sa.

„Mergeam la biserică. Dar întotdeauna cineva m-a ţinut în picioare, acela a fost copilul meu. Am stat 9 luni întinsă în pat, iar Dumnezeu mi-a făcut onoarea de a avea un copil după 15 ani. L-am obţinut foarte greu.

Mergeam la biserică şi întrebam, «Doamne, ce o să fac, pe ce cale să o iau?». Depinde şi cât eşti de tare…”, a mărturisit Dida Drăgan, în 2010.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
monument bacainti
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg