În ce și-a investit Aurelian Temișan banii în pandemie?: «Am cheltuit foarte mult»

#Exclusiv Click!

Aurelian Temișan, unul dintre cei mai cunoscuți artiști autohtoni, a dezvăluit pentru Click! ce profesie ar fi ales să facă dacă nu devenea artist, dar și ce planuri de viitor are.

Aurelian Temișan, un artist cunoscut
Aurelian Temișan, un artist cunoscut

L-am întrebat pe Aurelian Temișan și ce alte resurse financiare mai are pe lângă încasările din muzică, care au scăzut dramatic, în perioada pandemiei, pentru toți artiștii.  Cântărețul ne-a dezvăluit că nu are vreun plan, dar își dorește să fie totul bine, mai ales în urma investiției importante pe care a făcut-o.

Citește și: Nici nu a început emisiunea că Aurelian Temișan are deja favoriți. S-a fotografiat cu preferații de la „Te cunosc de undeva”

  • Dacă nu ai fi ales muzica, ce ai fi făcut? ? Ce pasiuni ai?

Mie mi-a plăcut handbalul, am făcut la juniori, la U. Craiova, dar cu siguranță aș fi încheiat demult cariera, că la vârsta mea un sportiv nu mai duce. Cel mai mult mi-a plăcut fotbalul, dar de fotbal am avut parte după ce m-am lansat în muzică, când am lansat acea națională, al cărui portar sunt de 31 de ani.

  • Am vorbit despre muzică, însă știm că aceasta perioadă este destul de nesigură, ai vreun plan de back-up?

Nu, nu am un plan de back-up. Știu doar că în 2020 am cheltuit foarte mulți bani, având în vedere că mi-am făcut un mini studio acasă. Eu, până atunci, dacă aveam nevoie să trag o voce, mă duceam la oricare dintre prietenii mei care au studio și trăgeam. Acum nu mai fac asta, pot face singur acasă. Sunt bani pe care i-am investit, nu regret, dar nu știu ce va fi dacă vom trece iar prin ce am trecut.

  • Ce proiecte ai în continuare?

Proiecte pe care nu ți le dezvălui, dar sunt câteva proiecte pe care le-am început și care nu depind numai de noi. Dacă eu discut despre ceva și nu se mai întâmplă din cauza altora, atunci rămân cu proiectul în aer.

Pe lângă cariera de succes, Aurelian Temișan are și o familie fericită, acesta având o relație cu Monica Davidescu de 27 de ani. Cei doi sunt îndrăgostiți unul de altul ca în prima zi, iar din rodul iubirii lor a apărut o fetița minunată pe nume Dora. 

Aurelian Temișan este și jurat al emisiunii „Te cunosc de Undeva”, de la Antena 1.

Citește și: Aurelian Temișan prezintă finala Eurovision România! Ce blondă cunoscută îl însoțește pe scenă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net