Simona Gherghe tună și fulgeră după ce David Popovici a ratat calificarea la 100 metri liber: „De ce naiba”

După cum știm, David Popovici a ieșit pe locul 6 în finala la 100 metri liber, probă cu care în anul 2022 a stabilit recordul. Deși o țară întreagă este mândră de performanțele campionului nostru, au existat și guri rele care l-au criticat pe David pentru locul obținut. În apărarea sa au sărit mai multe vedete, precum și Simona Gherghe, care l-a felicitat pe tânărul nostru sportiv.

Simona Gherghe tună și fulgeră după ce David Popovici a ratat calificarea la 100 metri liber
Simona Gherghe tună și fulgeră după ce David Popovici a ratat calificarea la 100 metri liber

Simona Gherghe, în apărarea lui David Popovici

Deși David se va întoarce acasă fără aurul de la mondialele de natație de la Fufuoka, el rămâne unul dintre cei mai buni sportivi ai țării noastre și o adevărată mândrie pentru noi. Eforturile lui David sunt de admirat și respectat în continuare, în ciuda faptului că de data aceasta nu a pus mâna pe niciun premiu. Faptul că anul acesta nu a ajuns pe podium, nu anulează performanțele stabilite de sportiv până acum.

Totuși, după cum ne-am obșnuit deja, gurile rele au început să arunce cu critici înspre tânărul sportiv. Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a reacționat însă imediat și a sărit în apărarea lui David printr-un mesaj foarte tranșant transmis pe rețelele de socializare.

Chiar și fără medalie, la campionatele astea, David Popovici e un mare campion. Nu înțeleg de ce naiba are nația asta atâtea pretenții de la un om. Așa îi făceau și Simonei Halep. Cum nu câștiga un meci, cum era mare dezamăgire. Fix același discurs e acum și cu David Popovici. Oamenii care nu au realizat nimic în viață, n-au plantat nici măcar o ceapă se apucă să judece și să critice. Nimeni nu vă datorează nimic. La fel cum David nu datorează nimic numănui. Capul sus, David! Drumul tău e abia la început” a transmis într-un InstaStory, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”. 

David Popovici jpg

David Popovici a terminat pe locul 6

În finala probei de 100 metri liber, David Popovici a avut o pornire bună și s-a întors al treilea. Pe ultima lungime de bazin, tânărul a cedat mai multe locuri, ajungând să încheie cursa cu locul 6 în clasament, câștigătorul fiind autralianul Kyle Chalmers.

„Nimănui nu-i place să piardă. Nu o să mint. Nu sunt necăjit, supărat. Dar sunt OK. Primele trei lungimi de bazin au fost superbune, dar pur și simplu nu am mai putut. Adică am dat cât am putut. Se întâmplă. Imediat cum am ajuns în capăt am corelat această senzație cu cât am reușit să ne pregătim și cum am reușit să ne pregătim. Acesta este sportul. Uneori câștigi, uneori iei locul patru”, a spus Popovici, imediat după finală, potrivit gsp.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net