Smiley și Gina Pistol joacă în primul lor film. Totul a fost ținut secret

A fugit departe tocmai în Seychelles ca să-și încarce bateriile pentru un an plin. Smiley are agenda plină. Pe lângă lansările de piese noi de la HaHaHa Production și premiera sezonului 12 din "Românii au talent", simpaticul cântăreț va apărea și în primul său rol dramatic într-un film semnat de Iura Luncașu.

image

Viața l-a purtat pe Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria (38 de ani), în multe roluri. De prezentator tv, jurat sau actor în seriale precum "Cu un pas înainte" sau "Triplusec", dar și în roluri episodice în filme ca "Nașa" sau "Selfie69”.

Iată că acum îl vom vedea și în primul rol princpal din cariera sa. Și nu singur, căci și Gina Pistol, iubita și mama copilului său, joacă împreună cu el în această producție regizată de Iura Luncașu, unul dintre cei mai de succes regizori din România.

Iura are în portofoliu filme precum "Minte-mă frumos", "Faci sau Taci" și "Investitorii”, dar și seriale de renume printre care "Inimă de țigan".

Smiley are rolul unui regizor aflat în depresie

De data aceasta, Smiley îl joacă pe Alex în pelicula „Odată pentru totdeauna”, film care spune povestea unui regizor de succes care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional.

După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile. De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

image

Alături de Smiley mai joacă Ada Galeș, Augustin Viziru, Cosmin Natanticu și Gina Pistol. Un rol important îl are și Mihnea Luncașu, fiul regizorului, care nu este la primul rol atât de important, el mai jucând și într-un episod din serialul "Profu".

"Proiectul a fost învăluit în mister, fiind filmat în pandemie, și nu s-a dorit să se afle mai multe amănunte despre el mai ales pentru că era o dramă și Smiley nu mai jucase în astfel de proiecte. A mers totul ca pe roate și filmările au durat câteva săptămâni, departe de București. Smiley nu a fost singur mai ales că și Gina are un rol simpatic în această producție", ne-au mărturisit surse apropiate filmului. Pelicula ar trebui să aibă premiera în această primăvară și o așteptăm cu nerăbdare!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net