Soția lui Ilie Năstase, pe mâna medicilor: „Mi s-a făcut rău și m-am așezat pe scări”. Ce a pățit Ioana

#Exclusiv Click!

Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase (77 de ani), trece în această perioadă prin momente de cumpănă din punct de vedere medical. Contactată de Click!, afacerista ne-a mărturisit că, zilele trecute, a ajuns de urgență la spital, pentru anumite investigații medicale, din cauză că nu se simțea bine.

„În ultimele trei luni m-am simțit cam rău. Aveam dureri foarte mari de cap, noaptea mai ales mă durea foarte tare capul și nu am mai putut sta așa. Așa că m-am dus la spital și mi-am făcut analizele, acum aștept rezultatele. Țin minte că atunci când mi s-a făcut foarte rău m-am așezat pe scări să nu se întâmple altceva mai rău de atât”, a declarat Ioana Simion pentru Click!

Pusă pe gânduri

În urma acestor simptome de rău pe care le are, de ceva timp, Ioana Năstase a decis că își dorește să petreacă câteva zile, relaxante, alături de cei dragi inimii sale.

„Mă înțeleg foarte bine cu nora, băiatul și nepoțica mea de cinci anișori. Zilele trecute i-am luat pe toți la Poiana Brașov și ne-am relaxat puțin. Ei doi (fiul și nora Ioanei – n.r) sunt împreună de când erau mici, cred că fiul meu avea 16 ani. Deci eu cu nora mea nu de cunoaște de astăzi – de ieri. Îi văd că se înțeleg foarte bine, ceea ce mă bucură mult. Nu mă bag în casa lor pentru că nu am de ce. Se descurcă singuri, sunt mari. Dacă îmi cere un sfat le dau dacă nu, nu, îmi văd de treaba mea”, a mai spus Ioana pentru Click!

Click! spune

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în anul 2018 și au ales să rămână împreună, după ce Nasty și Brigitte Pastramă, cea de-a patra soție a lui, au ales să divorțeze. Chiar dacă între cei doi (n.r – Ilie și Ioana) există o diferență de vârstă de 30 de ani, acest lucru nu i-a împiedicat să aleagă să rămână împreună și să viseze la un viitor comun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net