Soția regretatului Alexandru Arșinel, înmormântată lângă artist: „Este un moment greu!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel și-a luat soția la cer, alături de el, la nouă luni distanță de la dispariția sa! Contactat de Click!, fiul cel mic al celor doi, ne-a dezvăluit cu o voce tristă că, astăzi, 11 iunie, femeia care i-a dat viață lui și fratelui său, Bogdan, o să fie înmormântată lângă tatăl lor.

Lacrimi de durere curg pe obrajii lui Bogdan și Cristian Arșinel! Cei doi băieți își înmormântează astăzi mama, după ce în urmă cu nouă luni celebrul lor tată, Alexandru Arșinel, și-a luat adio de la viață, în urma unor probleme medicale care, din păcate, i-au adus și sfârșitul.

Marilena a fost căsătorită cu Alexandru Arșinel vreme de 56 de ani și și-au trăit iubirea discret, ferită de ochii lumii. Cei doi s-au cunoscut la ștrand, a fost dragoste la prima vedere, iar la scurt timp au ales să se și căsătorească, pentru a întemeia o familie frumoasă. Femeia, care i-a adus echilibru lui Arșinel, a fost încercată greu de viață în 2016, când a căzut pe scări și s-a lovit la cap, rămânând imobilizată în scaunul cu rotile. Însă, chiar și așa, cei doi s-au susținut reciproc, până în ultima clipă.

Contactat de Click!, fiul cel mic al celor doi, Cristian ne-a mărturisit, cu o voce stinsă și răvășită, că mama sa va fi înmormântată astăzi.

„Astăzi o sa fie înmormântată mama. Este un moment greu”, a declarat Cristian Arsinel pentru Click!

De asemenea, surse apropiate din anturajul familiei ne-au dezvăluit că, Marilena Arșinel, o să fie înmormântată la Cimitirul Bellu, lângă bărbatul pe care l-a iubit necondiționat o viață întreagă:

„Soția o să fie înmormântată unde este îngropat și domnul Arșinel, exact în același loc. Este făcut un loc de veci pentru toată familia. În același loc sunt făcute 2/3 cripte, iar doamna, din câte știu, o să fie pusă la mijloc și domnul Arșinel parcă era pus jos”.

Cristian Arșinel, distrus de durere

Vestea tristă că Marilena Arșinel a murit, a fost dată chiar de către fiul său cel mic, printr-un mesaj, de câteva rânduri, postat pe contul său de Facebook.

„Scumpa mea MAMĂ, ieri (vineri – n.r) ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreuna cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine, deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Click! spune

Alexandru Arșinel s-a stins din viață în anul 2022, la vârsta de 83 de ani. El a avut parte de o carieră de succes, aducând zâmbete pe fețele a întregi generații de români. Din anul 2016, soția lui Alexandru Arșinel nu a mai avut cum să se deplaseze fără ajutor, din cauza unei lovituri la cap suferite într-un accident. Marilena Arșinel a decedat la doar 9 luni după ce marea ei dragoste a părăsit lumea aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net