Soția unui mare actor din Generația de Aur, declarații șocante despre Gheorghe Dinică: „Vaaai, când se îmbată Dinică e nenorocire”

Consoarta unuia dintre cei mai apreciați actori ai Generației de Aur din România l-a descris în cel mai neașteptat mod pe actorul Gheorghe Dinică. Despre cine este vorba, aflați din rândurile de mai jos. 

Gheorghe Dinică / foto: Arhiva Click!
Gheorghe Dinică / foto: Arhiva Click!

Colea Răutu a fost considerat unul dintre cei mai „răi” actori pe care i-a oferit cinematografia românească. În trecut, Magda Răutu, soția acestuia, a oferit un interviu în care și-a amintit viața și obiceiurile regretatului său soț, amintindu-și totodată de clipele frumoase petrecute alături de Colea Răutu.

„Aici, la cinematograful Patria rulau numai filme bune. Franțuzești, americane, românești. De la geamul meu se auzea muzica. Aici erau băieții cu proiecția de la cinematograf. Și, într-o zi, am auzit muzica de la “Pe aripile vântului” și ne-am dus și l-am văzut ( acesta i-a plăcut cel mai mult din câte filme a văzut acolo- n.r.). Erau lojele sus și acolo stăteau actorii și regizorii. Și sala era frumoasă și curată. Avea și un bufet” - declara Magda Răutu, într-un interviu Libertatea

Magda Răutu l-a descris sincer și onest pe Gheorghe Dinică 

  Colea Răutu s-a născut la 28 noiembrie 1912, în localitatea Bălţi, din Basarabia. S-a remarcat datorită celor  peste 70 de filme de lung metraj, românești și străine, dar și în seriale de televiziune. Din cauza problemelor hepatice s-a stins din viață  pe 13 mai 2008 la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti unde era internat de zece zile.

Într-un interviu pentru sursa amintită, Magda Răutu mărturisea că ea și soțul ei petreceau mult timp cu prietenii. Aceasta i-a apreciat pe Ștefan Iordache și pe Sergiu Nicolaescu, însă nu l-a avut la suflet pe Gheorghe Dincă din cauza faptului că „bea foarte mult.”

„Colea era bun prieten cu Sergiu ( Nicolaescu- n.r.). Venea la ziua lui Colea. Dar dintre prietenii lui, mi-a plăcut foarte mult Ștefan Iordache. De Gheorghe Dinică nu mi-a plăcut. Toată lumea zicea: «Vaai, când se îmbată Dinică e nenorocire!». Eu l-am prins și beat și a fost la locul lui, dar câteodată când bea mai mult, era groaznic. Bea și Colea. Dar el când avea a doua zi ori repetiție, ori filmare, nu bea”, mai povestește soția regretatului actor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net