Speak ╚Öi ╚śtefania, prima poz─â dup─â ce au ie╚Öit din carantin─â: ┬źNu ╚Ötim cum s─â ne mai comport─âm ├«n libertate┬╗

Speak ╚Öi ╚śtefania pot r─âsufla, ├«n sf├ór╚Öit, u╚Öura╚Ťi. Cei doi au ie╚Öit din carantina din Jakarta ╚Öi se pot bucura ├«n continuare de peisajele superbe pe care Indonezia le are de oferit turi╚Ötilor veni╚Ťi din ├«ntreaga lume. 

image
Speak ╚Öi ╚śtefania au ie╚Öit din carantin─â

Speak ╚Öi ╚śtefania au trecut prin clipe de co╚Ömar ├«n perioada ├«n care s-au aflat ├«n carantin─â la un hotel din Jakarta. Dup─â ce au fost depista╚Ťi pozitiv pentru noul coronavirus, ei au fost nevoi╚Ťi s─â stea c├óteva zile ├«n carantin─â.

image

Hotelul la care au fost caza╚Ťi a fost unul insalubru, conform m─ârturisirii lui Speak. Camera a fost plin─â de mucegai, micul dejun care le-a fost oferit era unul s─âr─âc─âcios, prosoapele murdare, iar mai mult dec├ót at├ót, personalul hotelului respectiv nu vorbea limba englez─â.

La ├«nceputul lunii ianuarie, Speak ╚Öi ╚śtefania au petrecut o vacan╚Ť─â superb─â ├«n Seychelles, unde s-au ├«nt├ólnit ╚Öi cu Gina Pistol ╚Öi Smiley. ├Äns─â ei nu s-au ├«ntors ├«n Rom├ónia, ci au dorit s─â exploreze ╚Öi Bali, a╚Öa c─â au zburat ├«n Indonezia. Aici a ├«nceput un adev─ârat co╚Ömar, iar vacan╚Ťa de vis s-a transformat ├«ntr-un scenariu de film de groaz─â. Au fost testa╚Ťi pozitiv ╚Öi carantina╚Ťi ├«ntr-un hotel pe care l-au descris ca fiind insalubru.

image

"Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe fa╚Ť─â toat─â noaptea. St─âm afar─â toat─â ziua, iar seara mergem ├«n camer─â ca s─â ne culc─âm. Am ales cea mai scump─â camer─â, iar condi╚Ťiile sunt mai r─âu ca ├«n Asia. Ea nu arat─â r─âu, dar este foarte mult─â mizerie ╚Öi foarte mult mucegai. M├óncarea este ├«ngrozitoare, nu ne las─â s─â comand─âm de afar─â...dar vom vorbi cu ei c─âci altfel murim de foame, ne cur─â╚Ť─âm ├«n c├óteva zile", povestea Speak, foarte revoltat, despre condi╚Ťiile hotelului ├«n care fuseser─â caza╚Ťi pentru a fi carantina╚Ťi.

stanga
dreapta
speak in bali
speak si stefania
speak jpg
speak stefania jpeg
speak png
stefania si speak in vacanta
soeak si stefania
cristina stefania (3) jpg
stefania 1 jpg
stefania jpg
speak si stefania
speak si stefania bali
cristina stefania (2) jpg
stefania 2 jpg
stefania

╚śtefania ╚Öi Speak au ajuns ├«n Bali 

Din fericire, calvarul a luat sf├ór╚Öit, iar acum se pot ├«ndrepta ├«n Bali pentru a-╚Öi continua vacan╚Ť─â. Speak a vorbit, pe contul personal de Instagram, despre faptul c─â zilele petrecute ├«n carantin─â au fost unele extrem de dificile.

După ce au primit rezultatul negativ al testelor și au putut părăsi hotelul de coșmar, Speak a exclamat fericit: "După atâtea zile de carantină nici nu știm cum să ne mai comportăm în libertate!".

Speak ╚Öi ╚śtefania formeaz─â un cuplu de aproximativ patru ani, De╚Öi artistul a cerut-o ├«n c─âs─âtorie pe ╚śtefania ├«n timp ce participau la Asia Express, sezonul trei, cei doi nu se gr─âbesc s─â ajung─â ├«n fa╚Ťa altarului. Pandemia de coronavirus le-a dat planurile de nunt─â peste cap. Speak ╚Öi ╚śtefania ├«╚Öi doresc o ceremonie lipsit─â de restric╚Ťii, a╚Öadar vor a╚Ötepta ca pandemia s─â ia sf├ó╚Öit ├«nainte de a ├«ncepe s─â se preg─âteasc─â propriu-zis pentru ziua cea mare. 

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!   

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg