Speak și Ștefania, prima poză după ce au ieșit din carantină: «Nu știm cum să ne mai comportăm în libertate»

Speak și Ștefania pot răsufla, în sfârșit, ușurați. Cei doi au ieșit din carantina din Jakarta și se pot bucura în continuare de peisajele superbe pe care Indonezia le are de oferit turiștilor veniți din întreaga lume. 

Speak și Ștefania au ieșit din carantină
Speak și Ștefania au ieșit din carantină

Speak și Ștefania au trecut prin clipe de coșmar în perioada în care s-au aflat în carantină la un hotel din Jakarta. După ce au fost depistați pozitiv pentru noul coronavirus, ei au fost nevoiți să stea câteva zile în carantină.

image

Hotelul la care au fost cazați a fost unul insalubru, conform mărturisirii lui Speak. Camera a fost plină de mucegai, micul dejun care le-a fost oferit era unul sărăcăcios, prosoapele murdare, iar mai mult decât atât, personalul hotelului respectiv nu vorbea limba engleză.

La începutul lunii ianuarie, Speak și Ștefania au petrecut o vacanță superbă în Seychelles, unde s-au întâlnit și cu Gina Pistol și Smiley. Însă ei nu s-au întors în România, ci au dorit să exploreze și Bali, așa că au zburat în Indonezia. Aici a început un adevărat coșmar, iar vacanța de vis s-a transformat într-un scenariu de film de groază. Au fost testați pozitiv și carantinați într-un hotel pe care l-au descris ca fiind insalubru.

image

"Este un mucegai ceva de nedescris, am dormit cu masca pe față toată noaptea. Stăm afară toată ziua, iar seara mergem în cameră ca să ne culcăm. Am ales cea mai scumpă cameră, iar condițiile sunt mai rău ca în Asia. Ea nu arată rău, dar este foarte multă mizerie și foarte mult mucegai. Mâncarea este îngrozitoare, nu ne lasă să comandăm de afară...dar vom vorbi cu ei căci altfel murim de foame, ne curățăm în câteva zile", povestea Speak, foarte revoltat, despre condițiile hotelului în care fuseseră cazați pentru a fi carantinați.

Ștefania și Speak au ajuns în Bali 

Din fericire, calvarul a luat sfârșit, iar acum se pot îndrepta în Bali pentru a-și continua vacanță. Speak a vorbit, pe contul personal de Instagram, despre faptul că zilele petrecute în carantină au fost unele extrem de dificile.

După ce au primit rezultatul negativ al testelor și au putut părăsi hotelul de coșmar, Speak a exclamat fericit: "După atâtea zile de carantină nici nu știm cum să ne mai comportăm în libertate!".

Speak și Ștefania formează un cuplu de aproximativ patru ani, Deși artistul a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în timp ce participau la Asia Express, sezonul trei, cei doi nu se grăbesc să ajungă în fața altarului. Pandemia de coronavirus le-a dat planurile de nuntă peste cap. Speak și Ștefania își doresc o ceremonie lipsită de restricții, așadar vor aștepta ca pandemia să ia sfâșit înainte de a începe să se pregătească propriu-zis pentru ziua cea mare. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net