Ștefania, apariție provocatoare! «Cu sau fără, pe plajă?»

Ultima actualizare:

Frumoasa Ștefania are o întrebare pentru tine: „cu sau fără, pe plajă?”. Iubita lui Speak a publicat două fotografii foarte senzuale în care cere opinia fanilor pentru ținuta ei de pe plajă.

Ștefania are o întrebare pentru fanii ei. Foto: colaj Instagram/Ștefania
Ștefania are o întrebare pentru fanii ei. Foto: colaj Instagram/Ștefania

Simpatica vedetă își pune mereu urmăritorii pe jar cu imagini incendiare. De această dată, Cristina Ștefania s-a aflat la plajă și a avut o nedumerire legată de un articol din ținuta ei.

Postarea distribuită pe contul de Instagram a reușit să adune nu mai puțin de 46.000 de aprecieri în doar câteva ore de la publicare. Acest lucru e obsolut normal, ținând cont că Ștefania e populară pentru formele ei, dar și pentru caracterul simpatic pe care l-a afișat în dese rânduri alături de Speak.

Ștefania are o întrebare pentru fani: „Cu sau fără, pe plajă?”

„Șoricuța” a ieșit la bronzat. Foto: colaj Instagram/Ștefania
„Șoricuța” a ieșit la bronzat. Foto: colaj Instagram/Ștefania

Bineînțeles, tuturor urmăritorilor le-a zburat gândul la sutien, în momentul în care „șoricuța” le-a adresat această întrebare. Vedeta însă avea o cu totul și cu totul altă nelămurire: dacă arată mai bine cu pălărie sau fără pălărie. 

Ștefania, poți să stai liniștită! Ești la fel de frumoasă în ambele ipostaze. Singură problemă este legată de căldură. Dacă atmosfera e prea încinsă (și nu de la costumele de baie, ci de la soare), atunci o pălărie reprezintă o soluție potrivită de protecție împotriva insolației. 

Iubita lui Speak are un trup de invidiat. Cum se menține „șoricuța”?

Pentru a rămâne la nivelul cu care ne-a obișnuit, simpatica Ștefania a recunoscut că se abține de la anumite produse și înceracă să aibă o alimentație cât mai sănătoasă. Cântăreața nu consumă prăjeli, mâncare grasă și are mese cât mai regulate. În plus, iubita lui Speak adoră să meargă la sălă, mai ales seara.

Nu țin o dietă strictă, încerc să mănânc cât mai corect, fără prăjeli, fără mâncare grasă, să mănânc regulat, fără să mai sar peste mese. De o lună și ceva am intrat în această rutină de sală și mese regulate și cât mai corecte'', a spus Ștefania.

„Șoricuța” formează alături de Speak unul din cele mai apreciate cupluri din România. Cei doi sunt îndrăgiți pentru talentul lor, dar și pentru chimia simpatică dintre ei, pe care au etalat-o mereu pe rețelele de socializare.

Recent, Ștefania și Speak au fost prezenți pe covorul roșu la premiera noului sezon din serial ”Stranger Things”. Evenimentul a avut loc în New York și a fost trăit la intensitate maximă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net