Cum au apărut Speak și Ștefania la premiera serialului Stranger Things? «Întoarce priviri șoricuța»

Moment de gală pentru Speak și Ștefania. Simpaticul cuplu a fost prezent pe covorul roșu la premiera sezonului patru a popularului serial Stranger Things. Evenimentul grandios a avut loc în New York.

Speak și Ștefania au fost prezenți la premiera serialului Stranger Things
Speak și Ștefania au fost prezenți la premiera serialului Stranger Things

Invitați de Netflix la marele eveniment din „Big Apple”, Speak și Ștefania au trăit la intensitate maximă momentul special. Cei doi s-au pregătit minuțios pentru evenimentul la care au participat toate starurile din cunoscutul serial american.

Ca de obicei, frumoasa cântăreață a întors privirile celor prezenți, după cum menționează partenerul ei pe pagina de Instagram. Ulterior, Speak a ținut să-i tachineze pe fanii serialului, deoarece aceștia vor apuca să vadă primul episod din sezonul patru abia peste două săptămâni.

„A fost extraodinar! Am vazut si primul episod, ce sa mai… Voi veti putea vedea primul episod de pe 27 Mai!!! E tare! Nici nu stiu daca am voie sa zic ceva…bine…Ah, iar @cristinaa.stefaniaa … fura ochii tuturor! Nu zic asta ca-i a mea…dar intoarce priviri soricuta! Va pupam!”, a scris Speak în mesajul postat pe pagina sa de Instagram.

Speak și Ștefania au făcut spectacol pe covorul roșu la premiera serialului Stranger Things

După ce inițial a ținut secret motivul pentru care se află în „orașul care nu doarmne niciodată”, îndrăgitul cuplu a anunțat că a primit o invitație inedită din partea Netflix, pentru a participa la premiera noului sezon din serialul Stranger Things. Cei doi dat înapoi și s-au prezentat cu mult entuziasm la evenimentul care a avut loc aseară în New York.

Sezonul 4 din Stranger Things va debuta pe 27 mai în România

Popularul serial Stranger Things se apropie de final. La începutul anului, creatorii săi, fraţii Matt şi Ross Duffer, le-au transmis fanilor că sezonul patru va fi împărţit în două, o parte fiind difuzată pe 27 mai şi a doua pe 1 iulie. 

„Acum şapte ani, am plănuit un arc narativ complet pentru Stranger Things. Atunci, am gândit povestea pe patru sau cinci sezoane. S-a dovedit prea lungă pentru a fi în patru, dar ne îndreptăm către final”, au spus precizat aceștia. 

Serialul, care a debutat în 2016, a fost nominalizat pentru 31 de premii Emmy, câştigând şapte distincții până acum.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net