Naked Ștefania, pictorial erotic direct pe Instagram! Doar Speak o vede așa

Opt martie este Ziua Internațională a Femeii, prilej cu care Ștefania, iubita lui Speak, a transmis o urare tuturor doamnelor și domnișoarelor. Iată poza distribuită de Ștefania, care a reușit să adune nu mai puțin de 30.000 de aprecieri în mai puțin de șase ore de la publicare. 

image

Ștefania, logodnica artistului Speak, este pasionată de dans, iar orele pe care le petrece la sala de sport sau în cea de dans repetând diferite coregrafii sunt evidente dacă aruncăm o simplă privire asupra fotografiilor pe care le distribuie. Artista a adresat o urare tuturor doamnelor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, iar alături de acesta a adăugat o fotografie extrem de provocatoare.

În imagine, Ștefania este acoperită doar de o bucată de material roz pal, iar pe cap poartă o coroană. Pe trupul perfect tonfiat, cu tatuajele la vedere, se preling câteva picături de apă. Instantaneul postat de Ștefania a fost apreciat de zeci de mii de admiratori în doar șase ore de la publicare, iar comentariile au fost de ordinul sutelor, semn că mulți au fost impresionați de formele fizice ale vedetei.  „❤️La multi ani tuturor femeilor❤️❤️‍🔥8 MARTIE este despre GODDESSES❤️‍🔥", a fost descrierea care a însoțit imaginea. 

image

Speak, declarație de dragoste în direct pentru Ștefania

Speak și Ștefania formează un cuplu de patru ani și își fac planuri de nuntă. Solistul a cerut-o în căsătorie în anul 2019, răspunsul a fost unul afirmativ, însă pandemia de coronavirus le-a dat peste cap pregătirile.

Ștefania știe cu exactitate ce își dorește în ziua nunții și intenționeză să colaboreze cu designeri renumiți pentru a avea nu una, ci mai multe rochii de mireasă pe care să le schimbe pe parcursul ceremoniei și a petrecerii. 

Invitat la podcastul moderat de către Mihai Morar, Speak a vorbit la superlativ despre partenera sa de viață și a dezvăluit că ea este "șefa" în familie și cea care ia majoritatea deciziilor importante. 

În casă nu există bărbat, femeia este miezul, din punctul meu de vedere. Șeful în casă este Șorecul, nu eu. Majoritatea majoritaților care sunt relaxați și bine au pe cineva extraordinar acasă. Dacă ai probleme acasă și acasă nu e bine, poți maxim să scrii o melodie valoroasă și cam atât", a declarat Speak. 

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net