Speak, dezvăluiri din intimitate: «Șeful în casă este Ștefania, nu eu! Femeia este miezul»

Ultima actualizare:

Speak a fost invitatul lui Mihai Morar la podcastul pe care omul de radio îl moderează. Artistul a vorbit despre începutul carierei sale muzicale, despre copilărie și lipsurile financiare cu care s-a confruntat, dar și despre relația pe care o are cu Cristina Ștefania de mai bine de patru ani. 

Speak și Ștefania au planuri de nuntă
Speak și Ștefania au planuri de nuntă

Speak și Ștefania formează un cuplu de mai mult de patru ani și își fac planuri de nuntă. Artistul a cerut-o în căsătorie în anul 2019, chiar în finala competiției Asia Express. În ciuda faptului că răspunsul a fost unul pozitiv, cei doi nu au mai ajuns în fața ofițerului de stare civilă din cauza pandemiei de coronavirus care le-a dat planurile peste cap. Relația lor s-a confruntat și cu obstacole, însă întotdeauna au reușit să le depășească, iar rețeta fericirii în cuplu este una foarte simplă, potrivit lui Speak.

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, Speak i-a făcut Ștefaniei, în mod indirect, o declarație sinceră de dragoste. Întrebat care cum sunt distribuite sarcinile în cadrul legăturii lor, Speak a oferit un răspuns vehement: „În casă nu există bărbat, femeia este miezul, din punctul meu de vedere. Șeful în casă este Șorecul, nu eu. Majoritatea majoritaților care sunt relaxați și bine au pe cineva extraordinar acasă. Dacă ai probleme acasă și acasă nu e bine, poți maxim să scrii o melodie valoroasă și cam atât". , a declarat Speak.

Speak și Ștefania au trăit un coșmar în Indonezia

La începutul anului, Speak și Ștefania au trecut prin momente de groază. Au plecat în Indonezia cu speranța că vor avea parte de o vacanță de vis și se vor bucura din plin de peisajele fabuloase. Aventura s-a transformat într-un coșmar după ce au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus și au fost nevoiți să stea în carantină.

Au fost cazați într-un hotel insalubru, iar Speak a vorbit public despre experiența trăită. A distribuit pe Instagram imagini ale camerei plină de mucegai. Din fericire, odată ieșiti din carantină și-au putut relua activitatea, iar vacanța nu a fost compromisă în totalitate. 

Ștefania are planuri mari pentru ziua nunții

Ștefania și Speak vor organiza nunta după ce situația pandemică din țara noastră va intra într-o zonă de echilibru. Își doresc o petrecere la care să participe membrii familiei, dar și prietenii apropiați, iar Ștefania a dezvăluit cum își dorește să fie rochia pe care o va îmbrăca în ziua cea mare.

‘’Pe lista de designeri se află și un român, dar și un designer din Dubai. Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă, însă e posibil să surprind pe toată lumea și să apar în costum de baie’’, a dezvăluit Ștefania.   

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net