Speak și Ștefania, detalii senzaționale despre nuntă: trei rochii de mireasă, plajă și multă relaxare

Speak și Ștefania au vorbit deschis despre planurile de nuntă. Artistul vrea o petrecere pe plajă, iar iubita sa, minim trei rochii.

Speak și Ștefania
Speak și Ștefania

Într-un podcast tematic de Ziua Îndrăgostiților, invitații lui Codin Maticiuc nu au putut să evite subiectul căsătoriei, astfel că au oferit detalii despre cea mai importantă petrecere din viața lor.

Vizibil emoționată, Ștefania a declarat că este primul podcast la care participă, dar că îi face plăcere să discute despre ziua în care va deveni soția lui Speak

Cei doi îndrăgostiți au vorbit despre locație, ținute, dar și invitați.

Fosta participantă a reallity-show-ului "Asia Expres" își dorește o nuntă cu prieteni apropiați și cea mai frumoasă petrecere. Artista, de asemenea, vrea să atragă toate privirile în ziua nunții, așadar va schimba minim trei ținute.

‘’Nu am stabilit data nunții. O vom face când se ridică restricțiile. Vrem cea mai mare petrecere. Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură’’, a spus aceasta invitată fiind la podcastul lui Codin Maticiuc.

Ștefania a surprins pe toată lumea cu declarațiile ei

Întrebată dacă are vreun designer preferat cu care va colabora, iubita lui Speak a dezvăluit că are în minte atât un designer român, cât și unul străin.

‘’Pe lista de designeri se află și un român, dar și un designer din Dubai. Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă, însă e posibil să surprind pe toată lumea și să apar în costum de baie’’, a spus artista.

Speak, pe de altă parte, este foarte relaxat privind nunta și își dorește să se implice cât mai putin în organizare. ‘’Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Mi-ar plăcea să facem nunta pe plajă. Vrem relaxare’’.

Speak nu va dansa la nuntă

Cei doi îndrăgostiți au fost întrebați și despre dansul din cadrul nunții, acest subiect sensibil pentru cântăreț, și au au spus clar: Speak nu va dansa,.

‘’Îți spun eu cum va fi la nunta noastră. Speak nu va dansa. Eu îi voi dansa lui’’, a declarat aceasta.

Ștefania și Speak formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, ei împlinind în aprilie 5 ani de relație. Cei doi au devenit îndrăgiți de public în urma participarii la reality-show-ul Asia Expres.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net