Stela Enache a împlinit 72 de ani de Ziua Unirii! Viața de poveste a solistei pe care o știu toți liceenii

Ultima actualizare:
Stela Enache
Stela Enache

Stela Enache, care a împlinit azi, 72 de ani, a plecat din țară până la începutul lunii februarie. Cu toate că interpreta celebrei melodii ”Ani de liceu” de pe coloana sonoră a filmului ”Liceenii”, și-ar fi dorit ca aniversarea să o petreacă alături de copii, iată că aceasta a decis să plece în Germania, și nu în Austria și Italia, unde locuiesc cei doi copii ei săi, unde restricțiile sunt mai severe.

Stela Enache, pe numele real Steriana Bogardo, și-a luat o vacanță de 10 zile peste hotare. ”Sunt în avion, am plecat în Germania până pe 3 februarie. La copii nu pot merge. Italia și Austria sunt cu restricții”, ne-a spus interpreta. Ani de zile a cântat pe vase de croazieră, dar spune că, practic nu a plecat niciodată definitiv din România. Anul trecut a împlinit 50 de ani de carieră… A muncit pe rupte și susține că viața a trecut prea repede. N-a avut niciodată un concediu adevărat, decât în ultimii ani de zile, când efectiv a văzut ce înseamnă să te bucuri de o vacanță. ”Au trecut anii foarte repede, parcă nu demult am debutat la Festivalul Mamaia… 5 ani de zileam făcut naveta la Cluj la Conservator. Am fost colegă cu Ghiță Turda. Nu am avut noțiunea de concediu, nu am știut ce înseamnă. Între turnee mai petreceam câte puțin cu familia, dar abia acum mă relaxez efectiv într-o vacanță”, susține Stela Enache.

Ani de zile a fost plecată să cânte pe vase de croazieră și a vizitat întreaga lume, ajungând în locuri de vis. Pentru a beneficia de excursii gratis, se oferea ghid și toată lumea o știe drept ”Frau Stela”.

stela enache jpg

”Am făcut înconjurul lumii de patru ori, iar singura țară în care nu am ajuns este … Japonia!”, susține aceasta, carea ratat plecarea în Japonia, întrucât îi murise cineva drag din familie.

Soțul artistei, compozitorul Florin Bogardo a decedat în anul 2009. De atunci o perioadă a făcut pauză și nu a mai cântat, însă apoi a revenit pe scenă. Peste vase de croazieră nu mai cântă din anul 2006. Are doi copii minunați, Laura și Anton, care i-au oferit patru nepoți. Fata este stabilită în Italia cu familia, iar băiatul artistei a locuit inițial în Germania, dar apoi s-a mutat în Austria.

Cu ani în urmă ne spunea că a reușit să-și păstreze silueta din liceu, adică 59 de kg, întrucât nu consuma dulciuri decât de poftă. Pandemia și lipsa de activitate odată cu aceasta, au făcut-o să mai pună pe ea câteva kg, de care tot vrea să scape, însă oamenii îi spun că îi stă bine așa.

fuego si stela enache jpg

”Azi e ziua Unirii Principatelor, dar este și ziua de naștere a bunei mele prietene, Stela Enache! Dincolo de faptul că e o artistă deosebită, un exemplu, cu un repertoriu pe măsură, Stela e un om devotat, un prieten de nădejde și un sprijin dezinteresat!

Îi doresc ani mulți de viață și de cântec și proiecte frumoase pentru mai departe! Probabil dacă lumea aceasta artistică ar fi construită din mai mulți oameni ca ea, am fi mult mai curați și mai deplini sufletește. Stela nu se plânge, nu vorbește de alții, este extrem de populară și găsește mereu o vorbă bună!

Stela Enache este umărul pe care găsești alinare, este o luptătoare, de neclintit și un exemplu de reușită. Iar pentru cei care nu-i știți încă vastul repertoriu și capodoperele scrise de Florin Bogardo, ați face bine să le ascultați și să descoperiți esență și romantism! La mulți ani, Stela!”, spune Fuego.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net