Tatăl Denisei Manelista se pregătește de praznicul fiicei sale de șapte ani: „Nu am pretenția de ajutor de la nimeni!”

#Exclusiv Click!

În iulie se împlinesc șapte ani de când Denisa Răducu alias Denisa Manelista s-a stins din viață, la vârsta de 27 de ani, în urma unui cancer agresiv la ficat. Astfel, că de atunci tatăl regretatei artiste are grijă de sufletul copilei sale, acolo în Cer unde este.

„În iulie o să îi fac praznic fetei mele așa cum face toată lumea…cu aperitiv, cu felul doi unde o să fie și sarmale pentru că îi plăceau plus prăjiturile, tortul de fructe și ciocolata, ce nu o să lipsească, pentru că așa îi cumpăram când era mică și le mânca ea.

Eu praznic îi fac în fiecare an, de șapte ani, de când a murit. Îi fac de două ori pe an: în ianuarie și în iulie. Mereu i-am făcut de două ori pe an. La praznic, în general invit cam 20/30 de persoane și dacă nu pot veni toți merg la ei la poartă să le dau de pomană. Praznicile pe care i le-am făcut până acum Denisei i le-am făcut singur, nu am pretenția de ajutor de la nimeni. Mulțumesc lui Dumnezeu încă muncesc și mă descurc”, a declarat Emilian Răducu pentru Click!

Mereu, alături de fiica sa

Emilian Răducu, tatăl regretatei Denisa Manelista, ne-a mai mărturisit și faptul că are mereu grijă de mormântul fiicei sale să fie mereu îngrijit, mai ales că artista a fost înmormântată în satul său natal, Ștefănești.

„Merg destul de des la cimitir la ea. Când sunt la serviciu, nu merg, dar când sunt acasă și sunt liber mereu merg. Nu mai vorbesc cu ea când merg la cimitir, ce să mai vorbesc? Nu mai am cu cine. Am grijă de mormântul ei și cam atât”, a mai spus Emilian Răducu pentru Click!

Click! spune

Cântăreața Denisa Manelista a murit la vârsta de 27 de ani! Cu câteva luni înainte de a se întâmpla tragedia, medicii din țară au diagnosticat-o pe Denisa cu cancer hepatocelular, cel mai agresiv cancer de ficat. După aflarea veștii, Denisa Manelista a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente, chiar şi naturiste, însă nu a avut nici măcar o şansă în faţa bolii agresive. Astfel că, într-o zi neagră de duminică, pe 23 iulie 2017, aceasta s-a stins din viață, la ora 4.00 dimineaţa, acasă. Familia a chemat medicii în acele momente, însă nu s-a mai putut face nimic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net