Tatăl Denisei Răducu, declarații sfâșietoare după praznicul făcut fiicei sale: „Trebuia să dansez la nuntă!”

#Exclusiv Click!

Sufletul tatălui regretatei Denisa Răducu, Emilian Răducu, este sfâșiat de durere, după dispariția fiicei sale. Contactat de Click!, bărbatul ne-a mărturisit că și-ar fi dorit ca în loc de praznicul pe care l-a făcut zilele acestea pentru fiica lui să fi dansat de fericire la nunta ei.

Timpul trece, însă rănile din sufletul lui Emilian Răducu nu se vindecă! Pe 23 iulie se împlinesc șase ani de când Denisa Răducu a fost răpusă de un cancer sever la ficat. Aflată în floarea vârstei, la doar 27 de ani, cu planuri mărețe pentru viață, regetata cântăreață de muzică de petrecere și-a luat adio pentru totdeauna de la viață. Decesul său a lăsat în urmă doi părinți și o soră în lacrimi, dar și un tânăr afacerist român din Spania care o ceruse de soție pe Denisa.

Tatăl Denisei Răducu nu și-a vindecat sufletul nici acum

Contactat de Click!, Emilian Răducu ne-a mărturisit că au venit mai toate persoanele la praznicul pe care i l-a făcut fiicei sale, sâmbăta trecută, cu sarmale și friptură de porc:

„Au fost în jur de 20/30 de persoane la praznic, dar nu au fost toți o dată. Au venit pe rând pentru că la noi la țară este treabă, așa că atunci când terminau treburile veneau la praznic. Nu pot să zic că sunt liniștit sufletește după praznicul de sâmbătă pentru că eu i-am făcut pomană fiicei mele. Nu doresc nimănui să cunoască sentimenele pe care le-am avut eu sâmbătă în suflet. Eu acum trebuia să îi fac nunta fiicei mele, să dansez de bucurie, nu praznic și să plâng”.

Mormânt îngrijit

Denisa Răducu a fost înmormântată în locul său de baștină, mai exact în localitatea natală, Ştefăneşti, lângă Drăgăşani, judeţul Vâlcea, așa că mormântul său este mereu îngrijit de familie.

„Merg des să îi fac curățenie la cimitir Denisei. A mai fost și mama ei până să plece în Spania, mergea des să îi facă curățenie și Adelina, fiica mea cea mare, care a venit acum în țară și a fost și ea acolo. Eu fac curăt la mormânt dar nu se compară cu mâna unei femei, este cu totul altceva”, a conchis pentru Click! Emilian Răducu.

Click! spune

Până la vârsta de 27 de ani, Denisa Răducu strânsese o avere frumușică. Regretata cântăreață de muzică de petrecere avea cumpărat un apartament, în București, începuse construcția unei case în comuna sa natală și conducea un autoturism de lux.

De asemenea, pe lângă veniturile adunate din cântări, regretata solistă mai primea bani și din drepturile de autor. Din cauza acestor venituri s-a și iscat un adevărat conflict între tatăl Denisei și unchiul ei, Florin Pește, cel care i-a fost și impresar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net