Lacrimi și durere pentru Denisa Răducu! Ce se întâmplă acum în familia regretatei artiste

Ultima actualizare:

Familia Denisei Răducu nu poate să își aline dorul de artista care a părăsit lumea celor vii în urmă cu cinci ani și jumătate. Contactat de Click!, Emilian Răducu, tatăl regretatei cântărețe, ne-a mărturisit că are seri în care nu poate adormi din cauza durerii ce o poartă în suflet de când fiica lui nu mai este în viață.

Denisa Manelista a fost una dintre cele mai apreciate artiste din România. La vârsta de 27 de ani, cântăreața reușea să cunoască succesul profesional la care unii doar visau.

De asemenea, până la acea vârstă, Denisa avea și o stabilitate financiară pe care și-o dorea de mică, mai exact aceasta deținea o locuință și un autoturism de lux ce reușeau să îi confere o relaxare aparte. Însă, toată lupta pe care a dus-o vedeta ani de zile atât pe plan profesional cât și financiar a fost umbrită de un diagnostic crunt dat de medici care i-a dat lumea peste cap…și anume cel mai agresiv tip de cancer la ficat care i-a curmat zilele foarte rapid.

Contactat de Click!, tatăl regretatei Denisa Răducu, cu o voce plăpândă și duioasă, ne-a spus că nu o să treacă peste moartea fiicei sale niciodată.

„E foarte greu, inexplicabil de greu”

„Ce să fac? Sunt cu serviciul, cu casa, cu ale mele. Nu am cum să trec niciodată peste moartea fiicei mele. Au trecut cinci ani și jumătate, de atunci, foarte greu, inexplicabil de greu. De când s-a întâmplat tragedia asta...din două în două zile merg la cimitir la ea să îi aprind o lumânare pentru că îmi este frică să nu ia cavoul foc...știți povestea cu cavoul care i-a luat foc după ce a fost înmormântată, în primul an de la o lumânare, nu? A fost un șoc pentru mine!

Mi se rupe inima de dorul fiicei mele, dar nu am ce să fac, trebuie să accept viața asta care nu este de multe ori corectă. Atunci când merg la cimitir la ea nu îi fac poze la mormânt pentru că nu pot să le am în telefon. Mi se rupe sufletul dacă găsesc așa imagini cu ea în telefon. Am tablouri cu Denisa în casă, atunci când era bine, era pe scenă, era veselă și aranjată. Nu îmi doresc să am imaginea ei altfel”, a declarat Emilian Răducu pentru Click!

Artista trebuia să se mărite

Denisa Răducu avea planuri mari și pe plan personal! Regretata cântăreață trăia o frumoasă poveste de iubire cu Florin, un tânăr afacerist stabilit în Spania care o iubea și o idolatriza. Pentru că relația lor era una destul de serioasă cei doi își doreau să își jure credință veșnică și în fața lui Dumnezeu...lucru care nu s-a mai întâmplat.

„Probabil Florin și-a refăcut viața lângă altcineva, așa mă gândesc eu. Nu cred că stă el de cinci ani și jumătate singur, de când a murit fiica mea. Este ceva normal să fie cu altcineva. Așa le-a fost scris lui și fiicei mele să nu rămână împreună”, a conchis pentru Click! Emilian Răducu.

Click! spune

Denisa Răducu s-a născut într-o familie de artiști! Talentul său muzical a fost descoperit de Florin Pește, unchiul său, la vârsta de 14 ani cu care a și lansat prima sa piesă „Dacă pozele ar vorbi”, de pe albumul de succes „Unde ești?”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net