Compozitorul Denisei Răducu, la un pas de o mare tragedie!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Furtunile fac ravagii în această perioadă în toată țara. După ce chiar zilele trecute, fetița lui Matteo a fost pe punctul să fie strivită de un copac la locul de joacă, un alt solist a avut și el de pătimit groaznic din cauza inundațiilor provocate de furtuni. Ticy, cunoscut ca și compozitorul Denisei Răducu, s-a ales cu casa distrusă în inundație, iar fiul său era să-și piardă viața electrocutat!

Băiețelul manelistului Ticy a scăpat ca prin minune din inundație Sursa: Facebook
Băiețelul manelistului Ticy a scăpat ca prin minune din inundație Sursa: Facebook

Ticy și familia lui au trăit clipe de coșmar în urma furtunii cu gheață, de acum două săptămâni. Cunoscutul manelist, bun prieten cu regretata Denisa Răducu, s-a ales cu apartamentul distrus de inundație.

Fiul său era să-și piardă viața electrocutat!

Mai grav a fost că apa ajunsese până la nivelul prizelor și, dacă nu se întrerupea curentul chiar atunci printr-o minune, fiul său putea să moară electocutat!

Catastrofa s-a întâmplat din cauza instalației defectuoase a blocului în care Ticy locuiește. Canalizarea s-a înfundat de la furtună și toată apa din canal a ajuns în casă,Ticy ocupând un apartament la parterul blocului.

Întregul apartament a fost distrus!

Artistul a fost nevoit să scoată aproximativ 5.000 de euro din buzunar pentru reparațile care au durat o săptămână, timp în care și-a mutat familia la vărul său, plecat în Grecia.

Eu stau la bloc, la parter. Când a plouat, acum două saptămâni, s-a înfundat canalul și a refulat toată apa la mine în casă. La vecini nu a mai apucat să se ducă că a venit toată apa de pe coloană la mine.

A fost coșmar! Am cărat apa cu ligheanele și gălețile timp de 12 ore, ca pe timpul lui Ceaușescu!”, a declarat Ticy, pentru Click!

„Toată mobila, la gunoi! Se umflase patul, șifonierul!”

A fost daună toatală. Într-o săptămână am refăcut totul. Am aruncat toată mobila din casă, se umflase patul, șifonierul, tot. A fost vina celui care a construit blocul, trebuiau puse niște clape la canal.

Ce poți să faci! Aia e, în România te cerți singur! Am mai plătit odată casa cu ocazia asta! Bine că nu s-a întâmplat o tragedie, să se fi electrocutat băiatul! La anul, sper să-mi termin casa și să mă mut la curte. Eu au am stat mereu la curte, nu mi place la bloc!”, a mai declarat manelistul, pentru Click!

Ticy i-a compus melodiile Denisei Răducu Sursa: Facebook
Ticy i-a compus melodiile Denisei Răducu Sursa: Facebook

Ticy, cel mai bun prieten al Denisei Răducu!

Manelistul Ticy a fost alături de Denisa Răducu în cele mai grele momente le vieții sale. Aceștia au format un cuplu pe scenă, până ce regretata artistă s-a stins din viață din cauza bolii crunte care a răpus-o la o vârstă atât de fragedă. Ticy a fost cel care i-a compus ultima melodie Denisei Manelista, înainte ca aceasta să se stingă din viață, în 2017.

Denisa Răducu a pierdut lupta cu viața la doar 27 de ani, fiind diagnosticată cu carcinom hepatocelular, cel mai important tip de cancer de ficat.

Ticy și-a cunoscut soția, pe Diana, în urmă cu 11 ani și de atunci cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Acum sunt căsătoriți și au împreună un băiețel de în vârstă de 5 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net