Tatăl Denisei Manelista, sfâșiat de durere. Se pregătește de praznicul de șapte ani pentru fiica sa: „Singur mă ocup de tot”

#Exclusiv Click!

Emilian Răducu, tatăl Denisei Manelista, plânge și suspină în continuare după fiica sa cea mică, Denisa Răducu, care a murit în 2017, la vârsta de 27 de ani, în urma unui cancer sever de la ficat. Contactat de Click!, bărbatul ne-a mărturisit că se pregătește intens pentru praznicul fiicei sale.  

„Pe 23 iulie 2017 fiica mea a murit, iar eu de atunci nu mai sunt om. De atunci eu îi fac praznic la jumătate de an și la un an. Singur mă ocup de tot de atâta timp, mai am o verișoară care mă ajută cu organizarea, în rest nimic, dar nu mă plâng.

Pun pe masă tot ce se pune pe masă, iar de fiecare dată am comandat neapărat, ceva dulce, cum ar fi, torturi, prăjituri, pentru că ei îi plăceau foarte mult dulciurile. Cât privește relația cu fiica mea cea mare, Adelina, este bună, este și ea în Spania, vorbesc cu ea la telefon, ne auzim, și cam atât. Este și ea ocupata cu munca, cu problemele de zi cu zi...cum e la toată lumea”, a declarat Emilian Răducu, pentru Click!

Distrus sufletește

Bărbatul ne-a mai spus cât de afectat sufletește este în ultimii șapte ani:  

„Singurătatea nu este bună, e adevărat. Singurătatea este un lucru greu, dar cea mai dureroasă problemă este faptul că nu o mai am pe fiica mea în viață. Mi-aș dori foarte mult să o visez, măcar să îmi apară imaginea sa în vis, dar nu îmi apare deloc. Nu știu de ce”.

Click! spune

Cântăreața Denisa Manelista a murit la vârsta de 27 de ani! Cu câteva luni înainte de a se întâmpla tragedia, medicii din țară au diagnosticat-o pe Denisa cu cancer hepatocelular, cel mai agresiv cancer de ficat. După aflarea veștii, Denisa Manelista a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente, chiar şi naturiste, însă nu a avut nici măcar o şansă în faţa bolii agresive. Astfel că, într-o zi neagră de duminică, pe 23 iulie 2017, aceasta s-a stins din viață, la ora 4.00 dimineaţa, acasă. Familia a chemat medicii în acele momente, însă nu s-a mai putut face nimic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net