Teo Trandafir, despre presupusul salariu de 20.000 de euro primit de la Kanal D: "Sunt plătită decent!"


    Teo a vorbit despre salariul eiFoto: arhiva personală
Teo a vorbit despre salariul eiFoto: arhiva personală

Teo Trandafir a vorbit despre zvonurile conform cărora ar câștiga un salariu fabulos a Kanal D, respectiv 20.000 de euro pe lună. Prezentatoarea a mărturisit că este plătită decent, dar a lăsat de înțeles că suma despre care se tot vorbește nu e ea reală.

Teo Trandafir susține că suma vehiculată este una umflată și că oamenii nu iau în calcul faptul că vedeta are multe cheltuieli, printre care chirie, mâncare și rate. Ea susține că este plătită decent la Kanal D.

"Aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent. Au fost mulţi cei care şi-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulţit cu 12 luni şi au făcut ei socoteala cât am câştigat eu într-un an. Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun nişte benzină, poate am nişte rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulţită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greşit! Pentru că, între timp, ai făcut nişte lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav", a explicat Teo Trandafir, pentru libertatea.ro.

"Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu "

Teo Trandafir a vorbit despre salariu și în emisiunea lui Denise Rifai, difuzată la Kanal D: „Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti. Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui."

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg