Theo Rose, dezvăluiri despre prima sa relație. Gestul care a dus la destrămarea acesteia: „Păi tu faci din astea?”

Ultima actualizare:

Cunoscută pentru sinceritatea sa debordantă, Theo Rose le-a mărturisit recent fanilor săi o amintire amuzantă legată de prima relație de iubire trăită în adolescență. De ce s-a despărțit cântăreața de primul său iubit și cum încerca acesta să o manipuleze apelând la mai multe tertipuri, aflați din rândurile de mai jos. 

Theo Rose / foto: Social media
Theo Rose / foto: Social media

În anul 2017, Theo Rose avea să afle că primul ei iubit i-a umblat în telefon și a descoperit mai multe conversații de-ale sale cu o prietenă, legate de el. Ce a făcut însă acesta a depășit orice imaginație. 

Theo Rose: „S-a supărat pe bună dreptate”

În trecut, artista și-a încheiat prima poveste de dragoste după ce iubitul de la vremea aceea i-a încălcat intimitatea și i-a umblat în telefon. Din nefericire pentru el, a aflat că artista „îl bălăcărea” prin mesaje cu o prietenă de-ale sale. 

Pentru a-și ascunde fapta, acesta a mințit-o pe Theo Rose că i-a plătit prietenei sale suma de 1.000 de euro pentru a face rost de conversațiile în care el era subiectul principal.

„Acum vreo 10 ani am avut eu primul meu gagic și s-a întâmplat așa, eu eram leșinată după el, problema este următoarea, că atunci când mă supăra, că încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare, mă descărcam și eu la prietena mea cea mai bună, îl mai bălăcăream acolo cu ea prin mesaje ca să-mi treacă supărarea, să nu mă cert cu el. Când ne-am despărțit, noi ne-am despărțit pentru că el mi-a intrat mie în telefon și a văzut cum îl bălăcăream eu cu prietena mea. A văzut băiatul, s-a supărat pe bună dreptate până la urma urmei că l-am bălăcărit bine și ce credeți că a făcut, că s-a frustrat bietul băiat, ce o fi zis: «Ee, mă faci să par așa în fața fetei», și avea dreptate.

A încercat să facă următorul lucru, ca să nu recunoască că mi-a umblat în telefon și mie mi-a fost evident de la început că asta a făcut, a zis: «I-am dat o mie de euro lui Alice și mi-a trimis conversațiile voastre». A încercat să-mi demonstreze, mi-a trimis niște conversații, problema este că el mi-a trimis mie niște screenshot-uri de pe iPhone, dar noi pe vremea aia noi nu aveam bani de iPhone, ea avea Android (n.r.: prietena ei). Păi tu faci din astea cu noi: Sărace, sărace, dar noi suntem șmecherite, avem școala noastră”, a povestit Theo Rose, pe pagina personală de Instagram. 

Ce spune Anghel Damian despre nunta cu Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian / foto: Social media
Theo Rose și Anghel Damian / foto: Social media

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din țara noastră. Fără rețineri se iubesc de mai bine de un an, și tot de atunci au devenit părinții unui băiețel minunat pe nume Sasha. 

Ținând cont de dinamica relației lor, multe întrebări referitoare la nuntă nu au întârziat să apară. Ce a avut de declarat Anghel Damian în acest sens. 

  „Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genul. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare”, a dezvăluit actorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net