Ți se rupe inima! În vila făcută scrum a lui Irinel Columbeanu s-a produs o minune. Singurele lucruri care au rămas intacte după incendiul devastator

În urmă cu trei ani, fosta vilă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la subsolul casei și a cuprins apoi parterul și etajul. Acum, pe TikTok au apărut clipuri cu vila arsă, unde o tipă le arată internauților ce a mai rămas din locuință. Un lucru greu de explicat este faptul că doar pozele de familie au rămas intacte, în rest totul a fost făcut scrum. 

Fosta vilă de la Izvorani, arsă într-un incendiu Foto: Click!
Fosta vilă de la Izvorani, arsă într-un incendiu Foto: Click!

Casa de la Izvorani a ars complet în 2020 

Casa care a ars pe 31 octombrie 2020 nu-i mai aparținea lui Irinel Columbeanu încă din 2009, iar aceasta era scoasă la vânzare, pentru 3,9 milioane de euro, sau la închiriere pentru 15.000 de euro pe lună. Pe atunci, Irinel Columbeanu susținea că a fost vorba despre un incendiu provocat. El crede că a fost un „furt deghizat”, totul pentru bunurile de mare valoare din locuință realizate de Sabin Bălașa.

Tânăra de pe TikTok care a filmat în vila fostului afacerist

Recent, Anastasia, o tânără de pe TikTok, a mers în vila fostului afacerist. Din clipuri se poate observa cum doar câteva piese de mobilier au "supraviețuit" incendiului. „Ce mișto, avea sală de fitness, cu vedere afară la piscină. Doamne, chiar au ars toate, n-a mai rămas nimic, nimic întreg din căsuță.(...) Aici cred că era una dintre intrările în casă. Casă de 2.000 de metri pătrați.(...) Aici nu știu ce era, bucătărie, cred, că are veselă. Cred că ăsta era cumva apartamentul angajaților”, spune Anastasia. Tânăra a declarat că cel mai șocant este faptul că doar pozele de familie au rămas intacte. Este vorba despre câteva fotografii cu Monica, Irinuca și Irinel. 

„Ce Dumnezeu a unit, nici flăcările nu au putut ruina. Întregi au rămas doar pozele de familie, semn că Dumnezeu l-a iubit mult Iri în timpul mariajului cu Monica”, a fost mesajul postat alături de video.

Anastasia mai declară, însă că în trecut pe bar era o fotografie cu Irinuca. Aceasta dorea, de fapt, să găsească poza și să i-o ducă lui Irinel Columbeanu la azil.

Irinel Columbeau trăiește la azil 

Fostul milionar din Izvorani traversează o perioadă dificilă a vieții sale. Astfel, la 66 de ani, Irinel Columbeanu a ajuns să fie internat într-un azil, același centru în care a locuit și tatăl său, cu ani în urmă. După ce pierdut toată averea câștigată de-a lungul anilor, după ce i-a ars vila din Izvorani, luxul a rămas doar o amintire frumoasă pentru fostul soț al Monicăi Gabor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net