TikTokerul Mario Simen, mai sincer ca niciodată! Dezvăluiri exclusive despre plecarea din România și noua relație: „Mă așteaptă cineva”

Ultima actualizare:

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că TikTokerul Mario Simen e cunoscut de toată România și nu numai! Deține, pe platforma socială, aproape 330 mii de urmăritori și nu mai puțin de 30 de milioane de aprecieri! Cu numeroase proiecte la activ și mult content pe placul tinerilor, a reușit să devină unul dintre cei mai îndrăgiți influenceri de la noi din țară. Eșecurile, situațiile delicate și problemele l-au întărit, astfel că a reușit să facă față hate-ului din mediul online și să-și creeze propriul drum.

Mario Simen, unul dintre cei mai iubiți TikTokeri din România
Mario Simen, unul dintre cei mai iubiți TikTokeri din România

Mario Simen, unul dintre cei mai îndrăgiți TikTokeri din România

Mario Simen postează pe contul său personal de TikTok numeroase rețete, outfit-uri, make-up-uri de toate felurile, de la cele mai simple până la cele mai complicate, dar și vloguri pe canalul său de Youtube, acolo unde vorbește despre ce se întâmplă în viața lui.

Tânăr, talentat și carismatic, Mario Simen a participat și la emisiunea „Chefi la Cuțite” și este destul de familiarizat cu lumea mondenă. Atunci când timpul îi permite, Mario merge și la diverse evenimente. 

Într-o lume în care asumarea sexualității e privită cu ochi răi pe la colțuri, a avut curajul să pună punctul pe „i” și să se facă înțeles de cei care îl urmăresc. Click! a stat de vorbă cu îndrăgitul creator de conținut și a aflat de ce vrea să plece din România, cât de tare l-a afectat ultima relație dar și cât de pregătit este să se aventureze în noi proiecte. 

„Nu renunț la viața din România”

Click!: Mario, ce faci? Ce-i cu plecarea asta în Marea Britanie? Renunți la viața din România?

Mario Simen: După mulți ani în care am tânjit să fac asta, și anume să plec în UK, se întâmplă. Nu renunț la viața din Romania, tot centrul meu ca om este aici, familie, animale și câteva persoane de încredere.

Ce proiecte ai în desfășurare și cum crezi că te vei adapta la noua viață de acolo?

Nu e un proiect, e o încercare de a mă dezvolta eu cât mai mult, dar și una de a dezvolta mediul online cu alte activități. Îmi place mereu să evoluez și să fac lucruri frumoase și mă bucur de tot suportul oamenilor care mă urmăresc.

Mario Simen este un mare iubitor de animale

Știm că ai și animăluțe unde locuiești în prezent. Cu ele ce se întâmplă acum, că pleci?

Animalele vor rămâne în continuare în apartamentul unde locuiesc cu prietena mea. Nu renunț la ele pentru nimic în lume, din acest motiv am să vin 1-2 săptămâni pe lună acasă.

 Vrei sau nu să scapi de întrebarea asta, noi tot ți-o adresăm...Vei pleca singur sau cu cineva? Poate ai ceva să ne spui...

Plec singur din România, însă este cineva care mă așteaptă acolo. Se întâmplă de câteva luni și nu pot decât să mă bucur de tot ceea ce se va întâmpla acolo.

Ești mulțumit de evoluția ta de până acum din mediul online? Ce crezi că ai putea să mai îmbunătățești? Te inspiră vreun influencer din altă țară, ai adoptat vreodată ceva văzut la altcineva? Comportament, content...

Sunt mulțumit în primul rând cu mine, iar mai apoi da, pot spune că sunt mulțumit cu ceea ce fac. De îmbunătățit, mereu se poate face mai bine! Sunt câteva persoane pe care le urmăresc din alte țari, dar niciodată nu am copiat comportamente. Îmi place să fiu eu însumi, original, cu bune și cu rele. 

„Familia mă susține mereu”

Ce spune familia ta despre plecarea din România?

Familia mă susține mereu, așa cum a făcut-o până acum. Nu pot decât să spun că sunt extrem de noroc din punctul ăsta de vedere. Susținerea celor dragi e esențială pentru evoluția frumoasă a unui om. Eu am avut-o mereu, din plin. 

Ai povestit pe TikTok despre faptul că vei face „naveta” România-Marea Britanie. Cum așa? Ce fel de activitate vei avea? Vrem și noi astfel de program!

Nu trebuie să ai o activitate, eu în continuare fac online și atât. Din acest motiv îmi permite timpul să fac naveta.

Cum te simți după ultima relație în care ai fost implicat? Ești bine, ești vindecat?

Ultima relație a fost o lecție într-adevăr dură pentru mine, din care am învățat multe lucruri care să mă ajute în următoarea relație. Da, sunt vindecat.

Ce mesaj ai pentru oamenii care nu au curajul să-și asume orientarea sexuală în România?

Aici e un subiect sensibil, câteodată le spun oamenilor să țină pentru ei totul, ca să nu fie răniți. Dar mai spun și că asumarea este cheia. Practic nu pun presiune pe nimeni, dacă nu te simți confortabil să faci asta, atunci nu o face. Fiecare face ce vrea!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net