Tiktoker celebru de la noi, la un pas să fie omorât! Mario Simen: „S-a întâmplat chiar în preajma Crăciunului”

Mario Simen, unul dintre cei mai cunoscuți tiktokeri de la noi, a povestit totul despre un episod terifiant pe care l-a trăit. Acesta a fost la un pas să fie omorât, chiar înainte de Crăciun. 

Anul trecut, chiar în Ajunul Crăciunului, Mario Simen a trecut printr-un episod despre care cu greu și-a găsit, acum, puterea să vorbească. Cunoscutul tiktoker a mărturisit cum a fost la un pas să fie înjunghiat pentru suma de 200 de lei, de un individ dubios. 

Mario Simen: „Emoțiile mele erau foarte bulversate”

Pe TikTok, Mario Simen și-a făcut curaj și a vorbit despre cea mai mare traumă din viața lui: momentul în care era la un pas să fie înjunghiat, pentru suma de 200 de lei. 

„Azi se face un an de când era să fiu înjunghiat, să fiu omorât. Îmi e greu să vorbesc despre asta. Nu i-am vorbit în totalitate nici psihologului meu, nu am știut să spun ce am simțit. Din cauza traumei, emoțiile mele erau foarte bulversate. Mi-e foarte greu să povestesc asta. Fac asta pentru că a trecut 1 an și pentru că simt că pot să vorbesc despre asta, acum. Timp de 1 an, m-am confruntat foarte mult cu atacuri de panică, de anxietate.

S-a întâmplat în Ajunul Crăciunului, pentru 200 de lei, un individ a vrut să mă omoare. M-am speriat foarte tare, nu am avut un șoc mai mare în viața mea. A fost pentru prima dată în viața mea când m-am speriat atât de tare și când mi-a fost frică de moarte. Am simțit frica în tot corpul meu.

A urmat un atac de panică, am înlemnit, nu am crezut în viața mea că cineva ar putea să mă înjunghie, să mă amenințe, pentru 200 de lei. 200 de lei...a fost un moment foarte greu din viața mea, moment în care mi-am dat seama că sunt singur, pentru că trebuie să mă apăr singur și să mă ajut singur”, a spus Mario Simen, pe TikTok. 

Citește și - Tiktokerita celebră, jignită pe internet! A răbufnit, după ce s-a spus că are Sindromul Down

Copilărie marcată de alcool și scandaluri în familie

Deși acum este cunoscut de toată țara și extrem de îndrăgit, viața celebrului tiktoker nu a fost deloc una ușoară. Invitat la emisiunea „În oglindă”, Mario Simen a mărturisit că dependența de alcool a tatălui său făcea, pentru el, mama lui și sora sa, un adevărat calvar.

„Înainte au fost probleme la mine în familie. Tatăl meu a consumat alcool, erau foarte multe scandaluri. Eram un copil, eram afară și îmi era, oarecum, frică să mă duc acasă, pentru că știam că, din nou, va fi un scandal.

Da. Și eram și noi, eu și sora mea.(...) N-a fost niciodată violent, asta am apreciat foarte mult la el, că niciodată nu a fost violent. Nici față de mine, nici față de mama, nici față de sora mea. Atât doar că se certau. Tot timpul când se certau se auzea afară. Și instant auzeam că se ceartă. Îmi era frică de urlete, de cuvintele pe care și le spuneau, motivul era alcoolul, tot timpul. Frica asta a fost cam toată copilăria mea”, a mărturisit Mario, la emisiunea cu pricina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net