Isterie pe TikTok! Dieta leului - consumi doar apă, carne și sare

Ultima actualizare:

Mai mulți tiktokeri au început să-și împărtășească experiențele legate de dietele pe care le-au ținut. O nouă dietă face ravagii pe rețeaua de socializare: dieta leului! Cei care o țin pot să consume numai apă, carne și singurul condiment permis - sarea.

Dietă
Dietă

Dieta carnivoră sau dieta leului este noua dietă care face ravagii pe TikTok. Mai mulți utilizatori ai platformei de socializare susțin că aceasta aduce numeroase beneficii miraculoase pentru sănătate. 

Dieta leului, în trending pe TikTok

Pe TikTok, oameni din toată lumea își împărtășesc experiențele. Fie că este vorba de sfaturi de frumusețe, de sănătate, de vestimentație, toți caută să ajungă cu ceva în trending. 

Dieta leului a câștigat atenția numeroaselor persoane de pe TikTok, astfel că a intrat în trending. #theliondiet se bucură de peste 14.8 milioane de aprecieri și nu se oprește aici!

Un utilizator TikTok a devenit viral pe TikTok după ce a postat explicația legată de dieta leului. Numai acel videoclip postat de el a ajuns la aproape 10 milioane de vizualizări pe platforma de socializare, iar completările pe care le-a făcut utilizatorul mai apoi, tot legate de această dietă, a adunat alte milioane de vizualizări.

„Fiind o persoană intolerantă la tot ce se află sub soare, m-am gândit că este de datoria mea să încerc această dietă pentru a vedea dacă îmi va rezolva vreuna dintre problemele de sănătate”, a spus el despre dieta leului, într-unul dintre primele sale videoclipuri de pe TikTok, care documentau provocarea de sănătate de 30 de zile.

Ce beneficii susține influencerul de pe TikTok că aduce dieta leului

Mai exact, popularul influencer, care are 221.000 de urmăritori și 2,8 milioane de like-uri pe rețeaua de socializare - a spus că a început dieta în speranța că își va putea vindeca afecțiunile de sănătate. De asemenea, el a recunoscut că era curios să vadă cum îi va fi afectat intestinul gros, de o dietă formată doar din carne, sare și apă.

În prima zi de dietă carnivoră, el a susținut că a avut „cea mai bună noapte de somn” Mai târziu, a spus că a avut scaune mai regulate decât înainte de a începe dieta.

Citește și - Dieta care o menține tânără și slabă la 50 de ani pe Regina Letizia. Ce alimente nu lipsesc niciodată

TikToker-ul „roryskitchen” a explicat că prezentatorul Daily Wire, alături de Jordan Peterson și fiica sa, Mikhaila Peterson, l-au inspirat să înceapă dieta leului în primul dintre numeroasele sale videoclipuri în care își descrie călătoria cu acest stil de viață. 

„Am tot văzut clipuri cu @mikhailapeterson și Jordan B Peterson peste tot pe TikTok, în trending, dar și în variantele Reels & Shorts, vorbind despre cum s-au vindecat de afecțiuni cronice autoimune mâncând în acest fel.”, a scris el.

Jordan Peterson a spus că „a încetat să mai sforăie în prima săptămână de dieta leului”, adăugând că „psoriazisul său a dispărut”. 

Mikhaila Peterson a lăudat în mod similar dieta într-un discurs TEDx. Gazda emisiunii „The Mikhaila Peterson Podcast”, care a suferit și ea de boli cronice ani de zile în adolescență, dar și ca adult, a spus că depresia de care suferea a dispărut și la fel s-a întâmplat și în cazul oboselii.

TikToker „roryskitchen” se află în prezent în ziua 23 a dietei sale de 30 de zile. El a spus că este entuziasmat să vadă ce urmează” dar că până acum nu s-a simțit mai puternic, de când o urmează. 

Dieta leului se bazează pe consumul, pentru 30 de zile, de carne, apă, iar singurul condiment permis este sarea. 

Noi vă sugerăm, totuși, ca înainte să încercați orice dietă și sfaturi pe care le găsiți pe internet, să contactați un medic specialist care să vă îndrume. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net