Carmen Brumă, cât să mâncăm și cât să bem ca să nu ne îngrășăm de Sărbători

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Carmen Brurnă vine cu sfaturi prețioase ca să nu sărim calul la mesele copioase de Sărbători. Soția lui Mircea Badea ne-a spus ce mâncăm și ce nu mănâcăm, mai ales!

cub carmen brumă png

Șorici, caltaboș, slăninuță, sărmăluțe și cozonaci delicioși! De Sărbători, ne așteaptă un adevărat festin culinar! Carmen Brumă ne-a dat sfaturi cât se poate de utile ca să nu ne îngrășăm de sărbători! Pare imposibil, însă soția lui mircea Badea are rețetele la ea!

Carmen Brumă este expertă la capitolul diete și în ce privește abordarea unui regim de viață cât mai sănătos cu putință. Partenera lui Mircea Badea a reuşit imposibilul aproape, căci a scăpat de nu mai puțin de 37 de kilograme în tinerețe! De atunci, Carmen reușește să se păstreze într-o formă fizică de invidiat.

Carmen Brumă este, în prezent, tehnician nutriționist, antrenoare de fitness și de aerobic, iar sportul, practicat zilnic, de prefetință la ea acasă, pe balcon, este nelipsit din viața ei.

„Să mănânci mai puțin până la Crăciun!”

Vedeta nu sare calul nici de Sărbători! Ne-a dat și nouă sfaturi prețioase ca să trecem cu bine de festinul din această perioadă! Carmen spune că sunt, practic, două modalități prin care putem să nu ne îngrășăm de Sărbători.

Sunt două alternative la treaba asta cu ne-îngrășatul de Sărbători. Poți să te apuci de acum, de dinainte de Crăciun și să ai un fel de restricție calorică, adică să mănânci mai puțin până la Crăciun și eventualul surplus să vină pe acest teren deficitar. Chiar dacă mai pui acolo un kilogram, cu ce ai dat jos până la Crcăun să se completeze și când tragi linie și faci bilanțul să nu fie o mare problemă.

Și la Crăciun, care durează trei zile, atenție mare!, Crăciunul durează trei zile doar, da?! Crăciunul nu durează de pe 25 decembrie până pe 7 ianuarie, de Sfântul Ion, da? Aici avem o problemă, mare! A doua modalitate este să fii foarte drămuit, să mănânci echilibrat în perioada Sărbătorilor.

De exemplu, dacă te duci la masă la mama sau la socrii, sau la niște prieteni, la prânz, nu mai mănânci dimineața. Mănânci prima masă a zilei la ora prânz! Și cam asta ar fi toată ziua! Două- rei pahare de alcool, nu mai mult! La fiecare pahar de alcool, bei 200 de ml de apă ca să eviți deshidratarea!

Mănânci din fiecare preparat din care poftești și care îngrașă, mă refer aici la șorici, tobă, jumări, cozonac, salată de boeuf, o singură dată pe zi!”, a dezvluit Carmen Brumă regulile ca să nu vă îngășați de sărbători, pentru Click!

„În februarie mergem în vacanță la schi!”

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi au o relație de mai bine de 21 de ani și au un băiețel, Vlăduț, în vârstă de 8 ani.

Habar nu avem ce facem de Srbători. Nu ne-am făcut încă planuri. Ne mai duceam noi la munte pentru că lui Vlăduț i-ar plăcea să schieze, dar nu ne-am organizat până în acest moment. Cred că o să mergem în vacanța aceea din februarie, pentru că eu nu cred că în decembrie vom avea zăpadă de schiat!”,

Carmen Brumă a debutat în televizune la postul TV Antena 1, în calitate de asistentă, la emisiunea „Tele Euro Bingo Show”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net