Ce sfaturi alimentare are Carmen Brumă pentru vacanțele all-inclusive! Ce să conțină meniul nostru vara

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Pe 24 iulie, Carmen Brumă (45 ani) a plecat cu familia într-o vacanță în Grecia. Dar înainte de asta, frumoasa vedetă TV a fost într-o vacanță cu meniu all-inclusive în Bulgaria, așa că s-a gândit să ofere câteva “strategii alimentare” celor care sunt adepții acestor tipuri de excursii. 

Carmen Brumă arată spectaculos!
Carmen Brumă arată spectaculos!

Citește și: Cum arată casa în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Programele mele de slăbit și transformare corporală te ajută să fii în forma cea mai bună în concediu fără înfometare, cu antrenamente scurte făcute acasă și dietă echilibrată.În vara aceasta, pe lângă concediul cu copilul vom merge tot în formula completă în Bulgaria unde eu voi susține o serie de workshopuri de nutriție și mișcare la unul dintre cele mai apreciate de către români hoteluri de 5 stele.

Și pentru că m-am întors dintr-un weekend " all inclusive" în Bulgaria, m-am gândit să vă scriu câteva "strategii" care să  vă ajute să vă satisfaceți toate poftele culinare și să treceți fără kilograme în plus peste vacanțele în sistem "all inclusive"”, a povestit pentru Click! Carmen Brumă.

Wow: Carmen Brumă arată superb! Imagini de senzație din vacanța de lux, în Turcia, cu Mircea Badea

Carmen Brumă: la mine funcționează următoarea combinație:

  • Mic dejun consistent, de exemplu omletă cu legume proaspete, pâine, o felie mică de brânză, cafea

După micul dejun încerc să mă mișc cât mai mult, fie fac un antrenament scurt în cameră de aproximativ 20 minute.

  • Prânzul e momentul în care mănânc alimentele periculoase de care îmi este poftă (de obicei dulciuri în cazul meu și foarte rar pizza, paste etc). De cele mai multe ori renunț la mâncare și mănânc doar desert sau mănânc o salată (sau o supă)  și apoi desert
  • Cină  e de cele mai multe ori "regulamentară" , o sursă de proteine (pește, friptură slabă, creveți etc) cu salată. Alcool beau rar, să zicem maximum 2 pahare cu vin roșu într-o vacanță de 7 zile.Încerc să-mi monitorizez pașii făcuți zilnic și să fiu constant în jurul valorii de 10.000 sau peste. Vacanță plăcută cu satisfacții și fără kilograme în plus va doresc!”, a încheiat Carmen Brumă.

Nu trebuie să ratezi nici: Carmen Brumă, supusă unei noi intervenții din cauza varicelor. Cum arată picioarele vedetei, după ce a scos bandajele

 Carmen Brumă: „Alimentația joacă un rol semnificativ în menținerea sănătății pielii”

„Vara este un anotimp solicitant pentru piele pentru că, ne place sau nu, soarele este cel mai mare dușman al pielii. Doza de soare de care avem nevoie pentru sinteza vitaminei D pentru cei cu pielea albă este de maximum 30 de minute.

Când vorbim de expunere la soare ne gândim la tot corpul, nu doar fața și mâinile. Paradoxal, soarele de la mijlocul zilei este mult mai util (cantitate mai mare de UVB) decât cel de dimineața sau seara. De asemenea, e important ca pielea să fie în stare naturală, nu spălată sau opacizată cu creme.

Alimentația joacă un rol semnificativ în menținerea sănătății pielii iar vara e important să alegem alimente care să determine protecția împotriva razelor ultraviolete, să ne hidrateze și să păstreze suplețea pielii.

Din punctul meu de vedere ar trebui să includem constant în meniul nostru vara următoarele alimente: pește gras, ouă nuci!

Conțin proteine de bună calitate și acizi grași esențiali omega 3 și omega 6 care formează un înveliș protector la suprafața pielii și menține apă în țesuturi evitând deshidratarea. Specialiștii atrag atenția asupra aportului exagerat de fibre și cereale integrale care determină accelerarea tranzitului intestinal și reduce absorbția grăsimilor alimentare dar și a unor minerale importante pentru protecția pielii cum ar fi zincul.

  • Roșiile și zmeura

Roșiile conțin licopen o substanță cu rol protector împotriva razelor ultraviolete. Licopenul nu este distrus de căldură așa că puteți prepara termic roșiile și le puteți combina cu puțin ulei pentru o absorbție mai bună (îl folosiți ca sos peste carne, salate, pește, paste etc)Zmeura are de asemenea substanțe care protejează pielea, vitamina C și acid elagic cu rol în prevenirea distrugerii membranelor celulare.

  • Fructe și legume bogate în betacaroten

Betacarotenul, precursor vegetal al vitaminei A este un pigment de culoare galben portocalie care protejează în mod natural pielea de îmbătrânire și de acțiunea razelor ultraviolete datorită efectului sau antioxidant. Se găsește în ardei gras, morcov, caise.

  • Reduceți consumul de cofeină și hidratați-vă corespunzător

Apa este lichidul care hidratează cel mai bine și pentru care nu există înlocuitor! Beți apă la fiecare 30 de minute, înainte să apară senzația de sete.Cafeaua băută în cantități mari vara deshidratează pe lângă alte neplăceri cum ar fi dureri de stomac, ritm cardiac neregulat, nervozitate sau tulburări ale somnului. De alcool nici nu vă mai zic…”, sunt cele mai bune sfaturi gândite, probate și recomandate de către Carmen Brumă, recunoscută pentru corpul ei și stilul de viață de invidiat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net